'EĞİTİM KENTİ ORDU'

Eğitim 21.08.2019 - 13:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3120+ kez okundu.
 

'EĞİTİM KENTİ ORDU'

"Eğitim Kenti Ordu" sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ordu'da ilk kez bir uygulama başlattı.

"Eğitim Kenti Ordu" sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ordu'da ilk kez bir uygulama başlattı.  Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının desteğiyle, İl Müdürlüğü  mesleğe yeni başlayacak 184 öğretmeni, şehrin önemli yerlerindeki tanıtım panolarına "BAL, BALIK, FINDIK (Biraz da Kivi ) DİYARI EĞİTİM KENTİ ORDU'YA HOŞ GELDİN ÖĞRETMENİM" yazılı afişlerle ve çiçeklerle karşılıyor.Ayrıca; İl Millî Eğitim Müdürlüğü mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimize ilimizi çeşitli yönleriyle tanıtan ve bu kutsal göreve başlama sürecinde kendilerine rehberlik edecek önemli bilgileri içeren bir de kitapçık hazırladı. Mesleğe yeni başlayan öğretmenler; "bu güzel uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini, büyük bir memnuniyet içinde olduklarını, İl Millî Eğitim Müdürlüğünün içten ve samimi karşılamasının Ordu'nun gerçekten de her anlamıyla "Eğitim Kenti" olduğunu gösterdiğini, bu ilde öğretmenin çok değerli olduğunun da açıkça görüldüğünü, bunun kendilerinde mesleğe yeni başlarken büyük bir motivasyon oluşturduğunu ifade ederek bu güzel ve anlamlı uygulama için İl Millî Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ettiklerini" belirttiler.  İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, göreve başlamak üzere İlimize gelen öğretmenlerimizi tebrik ederek, yeni görevlerinin kendilerine, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.     
"Eğitim Kenti Ordu" sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ordu'da ilk kez bir uygulama başlattı.

"Eğitim Kenti Ordu" sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ordu'da ilk kez bir uygulama başlattı.

 Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının desteğiyle, İl Müdürlüğü  mesleğe yeni başlayacak 184 öğretmeni, şehrin önemli yerlerindeki tanıtım panolarına "BAL, BALIK, FINDIK (Biraz da Kivi ) DİYARI EĞİTİM KENTİ ORDU'YA HOŞ GELDİN ÖĞRETMENİM" yazılı afişlerle ve çiçeklerle karşılıyor.Ayrıca; İl Millî Eğitim Müdürlüğü mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimize ilimizi çeşitli yönleriyle tanıtan ve bu kutsal göreve başlama sürecinde kendilerine rehberlik edecek önemli bilgileri içeren bir de kitapçık hazırladı.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler; "bu güzel uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini, büyük bir memnuniyet içinde olduklarını, İl Millî Eğitim Müdürlüğünün içten ve samimi karşılamasının Ordu'nun gerçekten de her anlamıyla "Eğitim Kenti" olduğunu gösterdiğini, bu ilde öğretmenin çok değerli olduğunun da açıkça görüldüğünü, bunun kendilerinde mesleğe yeni başlarken büyük bir motivasyon oluşturduğunu ifade ederek bu güzel ve anlamlı uygulama için İl Millî Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ettiklerini" belirttiler.  İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, göreve başlamak üzere İlimize gelen öğretmenlerimizi tebrik ederek, yeni görevlerinin kendilerine, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.