“EDİNDİĞİM BİRİKİMİMİ MİLLETİMİZE HİZMET OLARAK SUNMAK İSTİYORUM”

Gündem 20.08.2019 - 11:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3534+ kez okundu.
 

“EDİNDİĞİM BİRİKİMİMİ MİLLETİMİZE HİZMET OLARAK SUNMAK İSTİYORUM”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sorunların tespiti ve taleplerin dinlenmesi amacıyla Dikence Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sorunların tespiti ve taleplerin dinlenmesi amacıyla Dikence Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Dikence Mahallesinde konuşan Başkan Tören, “Millete hizmet için 24 saat bize yetmez, Yunus’un ifadesiyle geceyi ve gündüzü kendimize haram edip çok çalışacak, birlikte başaracağız” dedi. ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını yürüten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, katılımcı demokrasi prensibi doğrultusunda sorunların yerinde görülmesi ve vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek amacıyla mahalle gezilerine devam ediyor. Bu kapsamda Dikence Mahallesini ziyaret eden Başkan Tören, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Mahalle ziyaretinde Başkan Tören’e Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan ve ilgili teknik personelde eşlik etti. “ARKAMIZDAN GELEN NESLE MODERN, YAŞANABİLİR VE ÜRETEN BİR ŞEHİR BIRAKMA SORUMLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ” Dikence Mahallesinde, planlanan çalışmaları yerinde gören ve vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Tören, çalışmaların program dahilin de aralıksız süreceğini belirtti. Şehre hizmet için geceyi ve gündüzü kendilerine haram edeceklerini ifade eden Başkan Tören, “Yenilenme iddiası içerisinde aklı merkeze alan, kimseyi dışlamayan, modern, çağdaş ve ilerici referanslarla bu şehri varolan kaynaklarımızı da etkin kullanarak, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir model şehir inşa etmenin heyecanını, birikimini ve edindiğim tecrübemi bu millete hizmet olarak sunmak istiyorum. Bunu yaparken mazeret yok, 24 saat bize yetmez, Yunus’un ifadesiyle geceyi ve gündüzü kendimize haram edeceğiz. Arkamızdan gelen nesle daha iyi şartlarda modern, yaşanabilir, üreten, daha iyi şartlarda bir ekonomi ve daha iyi şartlarda bir memleket bırakmanın sorumluluğu, gayreti ve imanı ile bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. “ŞEHRİMİZ İÇİN EN ÖNEMLİ DEĞER; HER ALANDA ÜRETİM” Yönetim olarak en çok değer verdikleri olgunun üretim olduğunu ve üretim olmadan hiçbir şeyin olmayacağını aktaran Başkan Tören, “5 yılın sonunda bu şehirde sadece yol yapan, çakıl döken bir Belediye Başkanı görmeyeceksiniz. Bu şehirde üretim olacak. Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet olgusunun kalabilmesi, bir 2200 yıl daha yaşayabilmek için yapmamız gereken tek şey var, o da ekonomik, kültürel, sosyal ve birçok alanda yapılan üretimdir. Üretim olmaksızın bağımsız, üretim olmaksızın izzetli, üretim olmaksızın güçlü, üretim olmaksızın bizler payidar kalamayız. Dolayısıyla insan gücümüzü, beşeri sermayemizi, akıl sermayesi ve entelektüel sermeye ile birleştirerek şehrimizi geleceğe hazırlayacağız” şeklinde konuştu. Düzenlenen inceleme gezisi Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan’ın selamlama konuşmasının ardından vatandaşların talep ve isteklerini dile getirmesi ile sona erdi. 
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sorunların tespiti ve taleplerin dinlenmesi amacıyla Dikence Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sorunların tespiti ve taleplerin dinlenmesi amacıyla Dikence Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Dikence Mahallesinde konuşan Başkan Tören, “Millete hizmet için 24 saat bize yetmez, Yunus’un ifadesiyle geceyi ve gündüzü kendimize haram edip çok çalışacak, birlikte başaracağız” dedi.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını yürüten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, katılımcı demokrasi prensibi doğrultusunda sorunların yerinde görülmesi ve vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek amacıyla mahalle gezilerine devam ediyor.

Bu kapsamda Dikence Mahallesini ziyaret eden Başkan Tören, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Mahalle ziyaretinde Başkan Tören’e Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan ve ilgili teknik personelde eşlik etti.

“ARKAMIZDAN GELEN NESLE MODERN, YAŞANABİLİR VE ÜRETEN BİR ŞEHİR BIRAKMA SORUMLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ”

Dikence Mahallesinde, planlanan çalışmaları yerinde gören ve vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Tören, çalışmaların program dahilin de aralıksız süreceğini belirtti. Şehre hizmet için geceyi ve gündüzü kendilerine haram edeceklerini ifade eden Başkan Tören, “Yenilenme iddiası içerisinde aklı merkeze alan, kimseyi dışlamayan, modern, çağdaş ve ilerici referanslarla bu şehri varolan kaynaklarımızı da etkin kullanarak, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir model şehir inşa etmenin heyecanını, birikimini ve edindiğim tecrübemi bu millete hizmet olarak sunmak istiyorum. Bunu yaparken mazeret yok, 24 saat bize yetmez, Yunus’un ifadesiyle geceyi ve gündüzü kendimize haram edeceğiz. Arkamızdan gelen nesle daha iyi şartlarda modern, yaşanabilir, üreten, daha iyi şartlarda bir ekonomi ve daha iyi şartlarda bir memleket bırakmanın sorumluluğu, gayreti ve imanı ile bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“ŞEHRİMİZ İÇİN EN ÖNEMLİ DEĞER; HER ALANDA ÜRETİM”

Yönetim olarak en çok değer verdikleri olgunun üretim olduğunu ve üretim olmadan hiçbir şeyin olmayacağını aktaran Başkan Tören, “5 yılın sonunda bu şehirde sadece yol yapan, çakıl döken bir Belediye Başkanı görmeyeceksiniz. Bu şehirde üretim olacak. Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet olgusunun kalabilmesi, bir 2200 yıl daha yaşayabilmek için yapmamız gereken tek şey var, o da ekonomik, kültürel, sosyal ve birçok alanda yapılan üretimdir. Üretim olmaksızın bağımsız, üretim olmaksızın izzetli, üretim olmaksızın güçlü, üretim olmaksızın bizler payidar kalamayız. Dolayısıyla insan gücümüzü, beşeri sermayemizi, akıl sermayesi ve entelektüel sermeye ile birleştirerek şehrimizi geleceğe hazırlayacağız” şeklinde konuştu.

Düzenlenen inceleme gezisi Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan’ın selamlama konuşmasının ardından vatandaşların talep ve isteklerini dile getirmesi ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.