Edebiyat Festivali Hazırlıkları Başladı

Kültür 29.08.2013 - 20:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3889+ kez okundu.
 

Edebiyat Festivali Hazırlıkları Başladı

Ordu Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Edebiyat Festivali’nin dördüncüsünün hazırlıkları başladı.

Ordu Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Edebiyat Festivali’nin dördüncüsünün hazırlıkları başladı. 3-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalin bu yılki temaları; sinema ve edebiyat. Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, İran, Macaristan, Cezayir, Suriye, Slovakya ve Bosna Hersek olmak üzere dokuz ülkeden şair ve yazarlar; festivale katılmak için kentimize gelecekler. Sinema ve Edebiyat konulu panel için; Füruzan, Tayfun Pirselimoğlu, Vecdi Sayar, Orhan Alkaya ve çok sayıda sanatçı gelecek. Basın özgürlüğü ve Türkiye konulu panel için; Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Y. Yılmaz, Birgün Gazetesinden Doğan Tılıç, Milliyet Gazetesinden Mehveş Evin, Radikal Gazetesinden Ezgi Başaran ve çok sayıda basın mensubu Ordu’ya gelecekler. Bunların yanında Yılmaz Karakoyunlu, Nedim Gürsel, Beşir Ayvazoğlu, Cihan Aktaş ve Cevat Çapan da festivale katılacaklar.
Ordu Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Edebiyat Festivali’nin dördüncüsünün hazırlıkları başladı.

Ordu Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Edebiyat Festivali’nin dördüncüsünün hazırlıkları başladı.

3-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek festivalin bu yılki temaları; sinema ve edebiyat.

Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, İran, Macaristan, Cezayir, Suriye, Slovakya ve Bosna Hersek olmak üzere dokuz ülkeden şair ve yazarlar; festivale katılmak için kentimize gelecekler.

Sinema ve Edebiyat konulu panel için; Füruzan, Tayfun Pirselimoğlu, Vecdi Sayar, Orhan Alkaya ve çok sayıda sanatçı gelecek.

Basın özgürlüğü ve Türkiye konulu panel için; Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Y. Yılmaz, Birgün Gazetesinden Doğan Tılıç, Milliyet Gazetesinden Mehveş Evin, Radikal Gazetesinden Ezgi Başaran ve çok sayıda basın mensubu Ordu’ya gelecekler.

Bunların yanında Yılmaz Karakoyunlu, Nedim Gürsel, Beşir Ayvazoğlu, Cihan Aktaş ve Cevat Çapan da festivale katılacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.