E-TWİNNİNG KALİTE ETİKETLERİ AÇIKLANDI

Eğitim 14.11.2021 - 21:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2075+ kez okundu.
 

E-TWİNNİNG KALİTE ETİKETLERİ AÇIKLANDI

Öğretmenler, öğrencileriyle birlikte yürüttükleri e-Twinning projeleri kapsamında ilimize %196,99 artış ile 891 Ulusal Kalite Etiketi ve %95,38 artış ile 254 Avrupa Kalite Etiketi kazandırdılar. Ayrıca proje yapan ve Kalite Etiketi almaya hak kazanan öğretmen sayımız %232,30 artış ile 648'e ulaştı.

İlimizde yürütülen e-Twinning çalışmaları ile her yıl istikrarlı bir şekilde e-Twinning projesine katılan öğretmen sayımız, nitelikli proje sayımız ve etiket sayısı artmaya devam ediyor. İlimizin e-Twinning başarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda, Müdürlüğümüzde oluşturulan ekip tarafından yürütülen proje faaliyetlerinin takibi yapılıyor. Yer aldığımız projeleri ve e-Twinning projeleri kapsamında yapılan çalışmaları son derece önemsiyorum. 2009 yılından beri Türkiye'nin de yer aldığı e-Twinning Platformu öğretmenlere okulları için ağ kurma fırsatı sunuyor. Türkiye, Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen platformda bütün istatistiklerde ilk sırada yer alıyor. Bizler de sunulan bu fırsatı ekip ruhuyla hareket ederek en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda ilimizde toplam 1.145 kalite etiketi alınmıştır. Bu başarıda emeği geçen tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.  
Öğretmenler, öğrencileriyle birlikte yürüttükleri e-Twinning projeleri kapsamında ilimize %196,99 artış ile 891 Ulusal Kalite Etiketi ve %95,38 artış ile 254 Avrupa Kalite Etiketi kazandırdılar. Ayrıca proje yapan ve Kalite Etiketi almaya hak kazanan öğretmen sayımız %232,30 artış ile 648'e ulaştı.

İlimizde yürütülen e-Twinning çalışmaları ile her yıl istikrarlı bir şekilde e-Twinning projesine katılan öğretmen sayımız, nitelikli proje sayımız ve etiket sayısı artmaya devam ediyor.
İlimizin e-Twinning başarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda, Müdürlüğümüzde oluşturulan ekip tarafından yürütülen proje faaliyetlerinin takibi yapılıyor. Yer aldığımız projeleri ve e-Twinning projeleri kapsamında yapılan çalışmaları son derece önemsiyorum. 2009 yılından beri Türkiye'nin de yer aldığı e-Twinning Platformu öğretmenlere okulları için ağ kurma fırsatı sunuyor. Türkiye, Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen platformda bütün istatistiklerde ilk sırada yer alıyor. Bizler de sunulan bu fırsatı ekip ruhuyla hareket ederek en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda ilimizde toplam 1.145 kalite etiketi alınmıştır. Bu başarıda emeği geçen tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.