E-SPOR VE OYUN YARIŞMASI TAMAMLANDI

Spor 13.04.2020 - 00:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3465+ kez okundu.
 

E-SPOR VE OYUN YARIŞMASI TAMAMLANDI

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınını önlemek amacıyla düzenlenen “Evinizden Çıkmadan E-Spor ve Oyun Turnuvası”nda 5 farklı oyunda 182 sporcunun katılımı ile tamamladı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınını önlemek amacıyla düzenlenen  “Evinizden Çıkmadan E-Spor ve Oyun Turnuvası”nda 5 farklı oyunda 182 sporcunun katılımı ile tamamladı. 28 Mart- 10 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılan turnuvaya 13-22 yaş arası katılım gösteren sporcular 5 ayrı oyunda  16 ferdi, 166 takım sporcusu olmak üzere katılım gösterdi. Ferdi olarak yapılan eFootball PES 2020 turnuvasında Burak TOK Birinci olurken, Erinç DEĞİRMENCİOĞLU İkinci ve Mustafa Furkan Güler Üçüncü oldu. Takım oyunu olarak oynanan oyunlarda ise sonuçlar şöyle; Zula’da ORDU-G-S-K-E`Spor Birinci, ORDU|ESPOR İkinci ve MOTALX|ESC ekibi Üçüncü, Pubg Mobile’da ENDLESS Birinci, TSK SOLDİERS İkinci ve NARKOZ ekibi Üçüncü, LeagueOfLegends’de Quick Fiction Birinci, Covid-52 İkinci ve Maximoc Üçüncü, Counter Strike Global Offensive’de VayinkPeek Birinci, Türkiye Toros Birliği İkinci  ve KoşvurMoruk Üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar.  Turnuvada Dereceye giren sporculara ödülleri kargo yolu ile ulaştırılacak. Ödülünü Teslim Alan Zula Oyuncusu Orçun Ersoy “ Güzel bir faaliyetti. Böylesine zor bir süreçte sosyal aktivitelerin yapılmadığı evlerimizden çıkamadığımız zamanda bizleri düşünerek Koronavirüsüne karşı önlem amaçlı yapılan bu turnuva için Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genc’e ve Proje ekibine takım olarak çok teşekkür ediyoruz.”dedi.  Turnuva ve korona virüsün hakkında görüşlerini ileten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ülke olarak zor bir sürecin içindeyiz. 200’e yakın gencimize ulaştık ve onların evde kalmalarına, evde kaldıkları süre içerisinde canları sıkılmaması adına böylesine özel bir turnuvayı onlar için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik ediyorum.” Dedi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dereceye giren sporculara TShirt, Şapka, USB Flash Bellek ve kazandıkları madalyaları ev adreslerine gönderilmek üzere kargoya verildi.  
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınını önlemek amacıyla düzenlenen “Evinizden Çıkmadan E-Spor ve Oyun Turnuvası”nda 5 farklı oyunda 182 sporcunun katılımı ile tamamladı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınını önlemek amacıyla düzenlenen  “Evinizden Çıkmadan E-Spor ve Oyun Turnuvası”nda 5 farklı oyunda 182 sporcunun katılımı ile tamamladı.
28 Mart- 10 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılan turnuvaya 13-22 yaş arası katılım gösteren sporcular 5 ayrı oyunda  16 ferdi, 166 takım sporcusu olmak üzere katılım gösterdi.
Ferdi olarak yapılan eFootball PES 2020 turnuvasında Burak TOK Birinci olurken, Erinç DEĞİRMENCİOĞLU İkinci ve Mustafa Furkan Güler Üçüncü oldu.
Takım oyunu olarak oynanan oyunlarda ise sonuçlar şöyle;
Zula’da ORDU-G-S-K-E`Spor Birinci, ORDU|ESPOR İkinci ve MOTALX|ESC ekibi Üçüncü,
Pubg Mobile’da ENDLESS Birinci, TSK SOLDİERS İkinci ve NARKOZ ekibi Üçüncü,
LeagueOfLegends’de Quick Fiction Birinci, Covid-52 İkinci ve Maximoc Üçüncü,
Counter Strike Global Offensive’de VayinkPeek Birinci, Türkiye Toros Birliği İkinci  ve KoşvurMoruk Üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar.
 Turnuvada Dereceye giren sporculara ödülleri kargo yolu ile ulaştırılacak. Ödülünü Teslim Alan Zula Oyuncusu Orçun Ersoy “ Güzel bir faaliyetti. Böylesine zor bir süreçte sosyal aktivitelerin yapılmadığı evlerimizden çıkamadığımız zamanda bizleri düşünerek Koronavirüsüne karşı önlem amaçlı yapılan bu turnuva için Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genc’e ve Proje ekibine takım olarak çok teşekkür ediyoruz.”dedi.
 Turnuva ve korona virüsün hakkında görüşlerini ileten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ülke olarak zor bir sürecin içindeyiz. 200’e yakın gencimize ulaştık ve onların evde kalmalarına, evde kaldıkları süre içerisinde canları sıkılmaması adına böylesine özel bir turnuvayı onlar için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik ediyorum.” Dedi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dereceye giren sporculara TShirt, Şapka, USB Flash Bellek ve kazandıkları madalyaları ev adreslerine gönderilmek üzere kargoya verildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.