DÖRTYOL KAVŞAĞI’NDA ÇALIŞMALAR YÜZDE 80 TAMAMLANDI

Gündem 25.08.2020 - 21:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3636+ kez okundu.
 

DÖRTYOL KAVŞAĞI’NDA ÇALIŞMALAR YÜZDE 80 TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesinde 19 mahalleye konforlu ulaşım sağlayacak grup yolunda çalışma başlattı. İlçenin yüzde 50’sine hitap eden güzergâh, ikinci kat emisyon asfalta kavuşacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ana arterlerde kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. İl genelinde hayata geçirdiği kavşak düzenlemeleriyle trafikte gözle görülür rahatlama sağlayan Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli güzergahlarından birisi olan Dörtyol Kavşağı’nda başlattığı genişletme ve ileri teknolojik alt yapı çalışmalarına gece-gündüz devam ediyor. “ALT YAPISI TAMAMLANAN NOKTALAR SICAK ASFALTLA KAPLANIYOR” Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Dörtyol Kavşağı’nda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kent genelinde başlattığımız kavşak düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce başlatılan ve hayata geçirilen Sivas Kavşağı, Belediye Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı ve Mevlâna Kavşağı’nda yapılan düzenleme çalışmaları vatandaşlarımızdan tam not almıştı. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizdeki trafik yoğunluğunu en aza indirmekte kararlıyız. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kısa süre önce Dörtyol Kavşağı’nda başlattığımız çalışmalar ekiplerimizin yoğun mesaisi ile hayata geçiriliyor. Son olarak sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Bunun haricinde, kazı, dolgu ve yağmur suyu hattı, koruge döşeme işlemleri ekiplerimiz tarafından hızla gerçekleştiriliyor. Kavşak üzerinde yapacağımız ince dokunuşlarla çalışmalarımızı tamamlayıp milletimizin hizmetine sunacağız” dedi. KAVŞAK DAHA KULLANIŞLI HALE GETİRİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında kavşaktaki orta göbek tamamen kaldırıldı. Trafik akışını hızlandırmak amacıyla refüjler daraltılıp, kavşağın girişleri genişletilerek sığınma alanları oluşturuldu. Aynı zamanda karayolu ile 1356 No’lu Sokağın kesiştiği noktalara ve Kazım Karabekir Caddesi ile kara yolunun kesiştiği noktalara trafik güvenliği için adacıklar yapılıyor.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesinde 19 mahalleye konforlu ulaşım sağlayacak grup yolunda çalışma başlattı. İlçenin yüzde 50’sine hitap eden güzergâh, ikinci kat emisyon asfalta kavuşacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ana arterlerde kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

İl genelinde hayata geçirdiği kavşak düzenlemeleriyle trafikte gözle görülür rahatlama sağlayan Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli güzergahlarından birisi olan Dörtyol Kavşağı’nda başlattığı genişletme ve ileri teknolojik alt yapı çalışmalarına gece-gündüz devam ediyor.

“ALT YAPISI TAMAMLANAN NOKTALAR SICAK ASFALTLA KAPLANIYOR”

Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Dörtyol Kavşağı’nda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kent genelinde başlattığımız kavşak düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce başlatılan ve hayata geçirilen Sivas Kavşağı, Belediye Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı ve Mevlâna Kavşağı’nda yapılan düzenleme çalışmaları vatandaşlarımızdan tam not almıştı. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizdeki trafik yoğunluğunu en aza indirmekte kararlıyız. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kısa süre önce Dörtyol Kavşağı’nda başlattığımız çalışmalar ekiplerimizin yoğun mesaisi ile hayata geçiriliyor. Son olarak sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Bunun haricinde, kazı, dolgu ve yağmur suyu hattı, koruge döşeme işlemleri ekiplerimiz tarafından hızla gerçekleştiriliyor. Kavşak üzerinde yapacağımız ince dokunuşlarla çalışmalarımızı tamamlayıp milletimizin hizmetine sunacağız” dedi.

KAVŞAK DAHA KULLANIŞLI HALE GETİRİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında kavşaktaki orta göbek tamamen kaldırıldı. Trafik akışını hızlandırmak amacıyla refüjler daraltılıp, kavşağın girişleri genişletilerek sığınma alanları oluşturuldu. Aynı zamanda karayolu ile 1356 No’lu Sokağın kesiştiği noktalara ve Kazım Karabekir Caddesi ile kara yolunun kesiştiği noktalara trafik güvenliği için adacıklar yapılıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.