DOLMUŞLAR ALTINORDU BELEDİYESİNCE DEZENFEKTE EDİLDİ

Gündem 12.08.2020 - 00:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4181+ kez okundu.
 

DOLMUŞLAR ALTINORDU BELEDİYESİNCE DEZENFEKTE EDİLDİ

Şehir içi dolmuşlarının toplanma alanlarına kurulan dezenfekte noktalarında Altınordu Belediyesi ekiplerince tüm dolmuşların dezenfektesi yapılarak steril hale gelmesi sağlanıyor.

Altınordu Belediyesi şehirde fındık hasat sezonu dolayısıyla yaşanan nüfus yoğunluğunu dolayısıyla vatandaşların sıklıkla kullandığı şehir içi toplu taşıma dolmuşlarını yeniden dezenfekte ederek steril hale getiriyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, alınan tedbirlerin uygulanması ve toplum sağlığının korunması için yoğun çaba harcıyor. Pazar yerleri, restoranlar, kafeler, çay ocakları, marketler gibi birçok toplu kullanım alanlarında denetimlerine devam eden Altınordu Belediyesi öte yandan hasat sezonu dolayısıyla yaşanan nüfus yoğunluğu ile kullanımı artan toplu taşımaların dezenfektesi için de çalışma yürütüyor. Bu kapsamda şehir içi dolmuşlarının toplanma alanlarına kurulan dezenfekte noktalarında Altınordu Belediyesi ekiplerince tüm dolmuşların dezenfektesi yapılarak steril hale gelmesi sağlanıyor. HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNDEN ALTINORDU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR Yapılan çalışmaları değerlendiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri 1. Etap Kooperatifi Denetim ve Disiplin Kurulu Başkanı Engin Yılmaz, tüm şoförler adına Altınordu Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Artan nüfusla önemli bir ihtiyacın giderildiğini ifade eden Yılmaz, “Bu zor süreçte şehir içi dolmuşlarının dezenfekte edilmesi önem arz ediyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi ekiplerince çok güzel bir çalışma yapılıyor. Ekipler toplanma bölgelerini bir bir gezerek tüm araçlarımızı dezenfekte ediyor. Yapılan bu özel çalışma dolayısıyla Altınordu Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Şehir içi dolmuşlarının toplanma alanlarına kurulan dezenfekte noktalarında Altınordu Belediyesi ekiplerince tüm dolmuşların dezenfektesi yapılarak steril hale gelmesi sağlanıyor.

Altınordu Belediyesi şehirde fındık hasat sezonu dolayısıyla yaşanan nüfus yoğunluğunu dolayısıyla vatandaşların sıklıkla kullandığı şehir içi toplu taşıma dolmuşlarını yeniden dezenfekte ederek steril hale getiriyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, alınan tedbirlerin uygulanması ve toplum sağlığının korunması için yoğun çaba harcıyor. Pazar yerleri, restoranlar, kafeler, çay ocakları, marketler gibi birçok toplu kullanım alanlarında denetimlerine devam eden Altınordu Belediyesi öte yandan hasat sezonu dolayısıyla yaşanan nüfus yoğunluğu ile kullanımı artan toplu taşımaların dezenfektesi için de çalışma yürütüyor.

Bu kapsamda şehir içi dolmuşlarının toplanma alanlarına kurulan dezenfekte noktalarında Altınordu Belediyesi ekiplerince tüm dolmuşların dezenfektesi yapılarak steril hale gelmesi sağlanıyor.

HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNDEN ALTINORDU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmaları değerlendiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri 1. Etap Kooperatifi Denetim ve Disiplin Kurulu Başkanı Engin Yılmaz, tüm şoförler adına Altınordu Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Artan nüfusla önemli bir ihtiyacın giderildiğini ifade eden Yılmaz, “Bu zor süreçte şehir içi dolmuşlarının dezenfekte edilmesi önem arz ediyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi ekiplerince çok güzel bir çalışma yapılıyor. Ekipler toplanma bölgelerini bir bir gezerek tüm araçlarımızı dezenfekte ediyor. Yapılan bu özel çalışma dolayısıyla Altınordu Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.