DOĞALGAZ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Gündem 17.06.2020 - 11:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3129+ kez okundu.
 

DOĞALGAZ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, doğalgaz konusunda gösterdikleri çabanın meyvesini aldıklarını ifade ederek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığınca yatırımın 2022 yılı programına alındığını müjdeledi.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, doğalgaz konusunda gösterdikleri çabanın meyvesini aldıklarını ifade ederek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığınca yatırımın 2022 yılı programına alındığını müjdeledi. KARARLI ADIMLARIN MEYVESİNİ ALIYORUZ Göreve başladıktan sonra ilçenin gelişimi için elzem konular üzerine yoğunlaştıklarını belirten Başkan Tepe, “Doğalgazı Gülyalı’ya getirme noktasında kararlıyız. Daha öncesinde hiçbir resmi başvurunun bulunmadığı bu konuda ilk adımı geçtiğimiz yıl attık ve doğalgaz konusunu hiç soğutmadık. Gerçekleştirdiğimiz imar uygulaması çalışmalarını ve yeni yol yapımı çalışmalarını ‘doğalgazın yolunu açıyoruz’ diyerek duyurduk. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuyu ilk dile getirdiğimizde Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’den destek gördük. Gülyalı’ya her geldiğinde ‘Gülyalılı hemşehrilerimize doğalgazın konforunu yaşatacağız’ sözünü verdi. Bizler de Hilmi beyin bakanlık geçmişi dolayısıyla doğalgaz yatırımı konusunda hepimiz için bir şans olduğunu her fırsatta dile getirdik. Geldiğimiz noktada, Gülyalı’ya doğalgazın getirilmesi için bakanlık nezdinde yatırım programına alındığı bilgisini aldık. Gülyalılı hemşehrilerimizin yüzü gülüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte başardık. İlçemize hayırlı olsun” dedi. HİLMİ GÜLER DE MÜJDE OLARAK DUYURDU İlk olarak Başkanımız Ulaş Tepe’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı müjdeli haberin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler de paylaşımda bulundu. Doğalgaz konusunda sözünü verdiği ziyaretlerin fotoğraflarıyla birlikte, “Gülyalı ilçemize söz vermiştik. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'na yaptığımız başvuru ve görüşmeler sonrası müjdeli haberi aldık. 2022 Doğalgaz Genişleme Yatırım Programı'na, Gülyalı ilçemiz de dahil oldu. Hayırlı olsun” notu paylaşımda yer aldı.
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, doğalgaz konusunda gösterdikleri çabanın meyvesini aldıklarını ifade ederek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığınca yatırımın 2022 yılı programına alındığını müjdeledi.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, doğalgaz konusunda gösterdikleri çabanın meyvesini aldıklarını ifade ederek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığınca yatırımın 2022 yılı programına alındığını müjdeledi.
KARARLI ADIMLARIN MEYVESİNİ ALIYORUZ
Göreve başladıktan sonra ilçenin gelişimi için elzem konular üzerine yoğunlaştıklarını belirten Başkan Tepe, “Doğalgazı Gülyalı’ya getirme noktasında kararlıyız. Daha öncesinde hiçbir resmi başvurunun bulunmadığı bu konuda ilk adımı geçtiğimiz yıl attık ve doğalgaz konusunu hiç soğutmadık. Gerçekleştirdiğimiz imar uygulaması çalışmalarını ve yeni yol yapımı çalışmalarını ‘doğalgazın yolunu açıyoruz’ diyerek duyurduk. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuyu ilk dile getirdiğimizde Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’den destek gördük. Gülyalı’ya her geldiğinde ‘Gülyalılı hemşehrilerimize doğalgazın konforunu yaşatacağız’ sözünü verdi. Bizler de Hilmi beyin bakanlık geçmişi dolayısıyla doğalgaz yatırımı konusunda hepimiz için bir şans olduğunu her fırsatta dile getirdik. Geldiğimiz noktada, Gülyalı’ya doğalgazın getirilmesi için bakanlık nezdinde yatırım programına alındığı bilgisini aldık. Gülyalılı hemşehrilerimizin yüzü gülüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte başardık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
HİLMİ GÜLER DE MÜJDE OLARAK DUYURDU
İlk olarak Başkanımız Ulaş Tepe’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı müjdeli haberin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler de paylaşımda bulundu. Doğalgaz konusunda sözünü verdiği ziyaretlerin fotoğraflarıyla birlikte, “Gülyalı ilçemize söz vermiştik. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'na yaptığımız başvuru ve görüşmeler sonrası müjdeli haberi aldık. 2022 Doğalgaz Genişleme Yatırım Programı'na, Gülyalı ilçemiz de dahil oldu. Hayırlı olsun” notu paylaşımda yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.