DİŞİ HOROZ”DAN COŞKULU GALA

Sanat 29.11.2015 - 16:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2091+ kez okundu.
 

DİŞİ HOROZ”DAN COŞKULU GALA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), beğeniyle izlenen sezonun yeni oyunu “Dişi Horoz”un galasını, salonu tıklım tıklım dolduran coşkulu tiyatro severlerle yaptı.

Ordulu sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, kapalı gişe sahnelenen “DİŞİ HOROZ” adlı oyunun galasına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Ordu Büyükşehir Meclis Üyesi Ertan Bakır, Ak Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Gözpınar, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Servet Güngör, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Bıyıkoğlu, şube müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gerek geleneksel Türk tiyatrosundan ilginç örneklerin sergilenmesi, gerekse düşündürürken güldüren, insanı şaşkınlığa sürükleyen, hüznü ve neşeyi bir arada yaşatan, kurgusuyla seyircilerden bol alkış alan oyun sezon boyu Ordulu sanatseverlerin ilgisini çekmeye devam edecek. Mehmet Beyazıt’ın yazdığı, A. Rıfat Çol ve Bülent Öztürk’ün yönettiği Dişi Horoz adlı oyun, her Salı ve Cuma günü saat 20.00’de sahnelenmeye devam ediyor. Oyunun Ordu ve ilçelerinde de sergileniyor. YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ… Oyun sonunda OBBKT Genel Sanat Yönetmeni ve Dişi Horoz ekibine teşekkür ederek çiçek takdim eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım “ Bugün yurt dışı programı nedeniyle aramızda bulunamayan Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’ın sizlere selamlarını iletiyorum. Oyunda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu olarak bugüne kadar Altınordu hariç 18 ilçede 55 kez sahne alarak 18 bin izleyiciye ulaştık.  Sanat yapmaya sanata destek olmaya devam edeceğiz. Çok yakında yeni hizmet binamızda Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerimizi Ordumuza hediye etmiş olacağız. Hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), beğeniyle izlenen sezonun yeni oyunu “Dişi Horoz”un galasını, salonu tıklım tıklım dolduran coşkulu tiyatro severlerle yaptı.

Ordulu sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, kapalı gişe sahnelenen “DİŞİ HOROZ” adlı oyunun galasına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Ordu Büyükşehir Meclis Üyesi Ertan Bakır, Ak Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Gözpınar, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Servet Güngör, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Bıyıkoğlu, şube müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerek geleneksel Türk tiyatrosundan ilginç örneklerin sergilenmesi, gerekse düşündürürken güldüren, insanı şaşkınlığa sürükleyen, hüznü ve neşeyi bir arada yaşatan, kurgusuyla seyircilerden bol alkış alan oyun sezon boyu Ordulu sanatseverlerin ilgisini çekmeye devam edecek.

Mehmet Beyazıt’ın yazdığı, A. Rıfat Çol ve Bülent Öztürk’ün yönettiği Dişi Horoz adlı oyun, her Salı ve Cuma günü saat 20.00’de sahnelenmeye devam ediyor. Oyunun Ordu ve ilçelerinde de sergileniyor.

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ…

Oyun sonunda OBBKT Genel Sanat Yönetmeni ve Dişi Horoz ekibine teşekkür ederek çiçek takdim eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım “ Bugün yurt dışı programı nedeniyle aramızda bulunamayan Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’ın sizlere selamlarını iletiyorum. Oyunda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu olarak bugüne kadar Altınordu hariç 18 ilçede 55 kez sahne alarak 18 bin izleyiciye ulaştık.  Sanat yapmaya sanata destek olmaya devam edeceğiz. Çok yakında yeni hizmet binamızda Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerimizi Ordumuza hediye etmiş olacağız. Hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.