DIŞ FAKÜLTESİNE SON TEKNOLOJİ

Sağlık 29.01.2018 - 14:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3746+ kez okundu.
 

DIŞ FAKÜLTESİNE SON TEKNOLOJİ

Diş Hekimliği Fakültesi Son Teknolojik Sistemlerle Donatılıyor

Diş Hekimliği Fakültesi Son Teknolojik Sistemlerle Donatılıyor Ordu Üniversite Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Cumhuriyet Yerleşkesinde inşası devam eden ve teknolojik altyapı çalışmalarına hız verilen Diş Hekimliği Fakültesi binasına ziyarette bulundu. Antibakteriyel boya ve pvc kaplaması yapılan yeni binada devam eden teknolojik altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Rektör Yarılgaç, projeyle ilgili bilgi aldı.   Üst Seviye Özellikte Sistemler Dış yapı inşaat çalışmaları tamamlanma durumuna gelen ve teknolojik altyapı çalışmalarına ise hızla devam edilen Diş Hekimliği Fakülte binasında merkezi kompressör ve merkezi dental vakum sistemleri oluşturuluyor. Özellikle yüksek kapasiteli sağlık merkezlerinde ihtiyaç duyulan bu sistemlerden merkezi kompressör, hijyenik ve güvenilirlik nitelikleri bakımından en üst seviyede bir sistem olma özelliğini taşırken merkezi dental vakum sistemi de en üst seviyede sterilizasyon özellikleri ile dikkat çekiyor. 1 Milyon 900 Bin TL’lik Ünit Alımı Gerek bölgesinde ve gerekse de ulusal sınırlar içerisinde inovatif bir rol üstlenecek olan yeni Diş Hekimliği Fakültesi son teknolojik ünitler ile donatılıyor. 15 bin metrekare kapalı alan üzerine 6 blok olarak tasarlanarak vatandaş sağlığına daha geniş bir çerçevede hizmet sunarak kapasitesini arttırmayı hedefleyen yeni fakülte binasına 1 milyon 900 bin TL’lik toplam 45 adet ünit alımı gerçekleştirildi. Hasta konforu ve emniyetinin yanında hekimin de güvenilir ve rahat operasyonel tedaviler gerçekleştirmesine imkan tanıyan ünitler, 296 öğrencisiyle yüzde 100 doluluk oranı ile eğitim ve öğretime devam eden fakültenin teori ile pratiği birleştirmesine de imkan sunacak.
Diş Hekimliği Fakültesi Son Teknolojik Sistemlerle Donatılıyor

Diş Hekimliği Fakültesi Son Teknolojik Sistemlerle Donatılıyor

Ordu Üniversite Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Cumhuriyet Yerleşkesinde inşası devam eden ve teknolojik altyapı çalışmalarına hız verilen Diş Hekimliği Fakültesi binasına ziyarette bulundu. Antibakteriyel boya ve pvc kaplaması yapılan yeni binada devam eden teknolojik altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Rektör Yarılgaç, projeyle ilgili bilgi aldı.  

Üst Seviye Özellikte Sistemler

Dış yapı inşaat çalışmaları tamamlanma durumuna gelen ve teknolojik altyapı çalışmalarına ise hızla devam edilen Diş Hekimliği Fakülte binasında merkezi kompressör ve merkezi dental vakum sistemleri oluşturuluyor. Özellikle yüksek kapasiteli sağlık merkezlerinde ihtiyaç duyulan bu sistemlerden merkezi kompressör, hijyenik ve güvenilirlik nitelikleri bakımından en üst seviyede bir sistem olma özelliğini taşırken merkezi dental vakum sistemi de en üst seviyede sterilizasyon özellikleri ile dikkat çekiyor.

1 Milyon 900 Bin TL’lik Ünit Alımı

Gerek bölgesinde ve gerekse de ulusal sınırlar içerisinde inovatif bir rol üstlenecek olan yeni Diş Hekimliği Fakültesi son teknolojik ünitler ile donatılıyor. 15 bin metrekare kapalı alan üzerine 6 blok olarak tasarlanarak vatandaş sağlığına daha geniş bir çerçevede hizmet sunarak kapasitesini arttırmayı hedefleyen yeni fakülte binasına 1 milyon 900 bin TL’lik toplam 45 adet ünit alımı gerçekleştirildi. Hasta konforu ve emniyetinin yanında hekimin de güvenilir ve rahat operasyonel tedaviler gerçekleştirmesine imkan tanıyan ünitler, 296 öğrencisiyle yüzde 100 doluluk oranı ile eğitim ve öğretime devam eden fakültenin teori ile pratiği birleştirmesine de imkan sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.