“DEVLETİMİZİN ŞEFKATİNİ VATANDAŞLARIMIZA GÖSTERİYORUZ”

Gündem 14.01.2022 - 00:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3301+ kez okundu.
 

“DEVLETİMİZİN ŞEFKATİNİ VATANDAŞLARIMIZA GÖSTERİYORUZ”

Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirmiş olduğu “Halk Günü” toplantısını sürdürdü.

Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirmiş olduğu “Halk Günü” toplantısını sürdürdü.  Valilik toplantı salonunda  düzenlediği “Halk Günü” toplantısında kendisinden randevu talep ederek, görüşme isteğinde bulunan vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinledi. Koronavirüs tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen "Halk Günü" toplantısında, Vali Sonel, vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen sorun, talep, şikayet ve önerileri tek tek dinledi, notlar aldı, bir çoğuna da anında çözüm üretti.  Vali Sonel, “Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımızın iletmiş olduğu sorunların çözümü konusunda da toplantıda hazır bulunan kurum amirlerine talimatlar vererek, sonuçlandırılmasını istedi. “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, bugün toplam 178 vatandaşın dert ve sıkıntılarını dinledi. Vali Sonel, “Vatandaşlarımızın, Valiliğimize gelerek bizlere iletmiş olduğu her türlü talep, öneri ve şikâyetlerini ilgili kurum müdürleri arkadaşlarımızla birlikte dinliyor, vatandaşlarımızı bekletmeden çözüme kavuşturuyor, kendilerini bilgilendiriyoruz. Buraya gelen tüm vatandaşlarımızın gönlünü yapmaya çalışıyor, elimizden ne geliyorsa gayret gösteriyoruz” dedi. Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısına katılan ailelerin çocuklarına da çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirdi.  “Halk Günü”ne katılan vatandaşlar sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler.  
Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirmiş olduğu “Halk Günü” toplantısını sürdürdü.

Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirmiş olduğu “Halk Günü” toplantısını sürdürdü. 
Valilik toplantı salonunda  düzenlediği “Halk Günü” toplantısında kendisinden randevu talep ederek, görüşme isteğinde bulunan vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinledi.
Koronavirüs tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen "Halk Günü" toplantısında, Vali Sonel, vatandaşlarımız tarafından kendisine iletilen sorun, talep, şikayet ve önerileri tek tek dinledi, notlar aldı, bir çoğuna da anında çözüm üretti. 
Vali Sonel, “Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımızın iletmiş olduğu sorunların çözümü konusunda da toplantıda hazır bulunan kurum amirlerine talimatlar vererek, sonuçlandırılmasını istedi.
“Halk Günü” toplantısında vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, bugün toplam 178 vatandaşın dert ve sıkıntılarını dinledi. Vali Sonel, “Vatandaşlarımızın, Valiliğimize gelerek bizlere iletmiş olduğu her türlü talep, öneri ve şikâyetlerini ilgili kurum müdürleri arkadaşlarımızla birlikte dinliyor, vatandaşlarımızı bekletmeden çözüme kavuşturuyor, kendilerini bilgilendiriyoruz. Buraya gelen tüm vatandaşlarımızın gönlünü yapmaya çalışıyor, elimizden ne geliyorsa gayret gösteriyoruz” dedi.
Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısına katılan ailelerin çocuklarına da çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirdi. 
“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.