DEV ORGANİZASYON ORDU’DA YAPILACAK

Spor 09.05.2023 - 17:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3853+ kez okundu.
 

DEV ORGANİZASYON ORDU’DA YAPILACAK

Güreşin Kalbi; Pehlivanlar Diyarı Ordu’da Atacak.

Minderin dev isimlerinin katılacağı; 2023 Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 25-26-27 Mayıs tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek. Ordu Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde organize edilecek Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenecek 2023Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 25-26-27 Mayıs 2023 tarihlerinde Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak. Dev organizasyonun Ordu’da yapılacak olması ile ilgili Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2023 faaliyet programında yer alan en büyük organizasyonlarından biri olan Büyükler Türkiye Grekoromen Türkiye Şampiyonası 25-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında İlimiz ev sahipliğinde Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapılacak. Ülkemizi Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarında madalya kazanmış, ülkemizi temsil eden ve gururlandıran önemli sporcuların katılacağı bu büyük organizasyona tüm Orduluları davet ediyoruz. Bu önemli organizasyonu ilimize verdiği için güreşin dev isimlerinden adını tarihe altın harfler ile yazan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Şeref Eroğlu’na yönetim kurulu üyelerine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizlerde Ordu Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde organizasyonun en güzel şekilde tamamlanması için tüm personellerimiz ile beraber çalışacağız. Bu vesileyle beraber bir kez daha tüm Orduluları spor salonuna, organizasyonu izlemeye davet ediyorum.” Dedi.  
Güreşin Kalbi; Pehlivanlar Diyarı Ordu’da Atacak.

Minderin dev isimlerinin katılacağı; 2023 Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 25-26-27 Mayıs tarihlerinde Ordu'da düzenlenecek.

Ordu Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde organize edilecek Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenecek 2023Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 25-26-27 Mayıs 2023 tarihlerinde Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak.

Dev organizasyonun Ordu’da yapılacak olması ile ilgili Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2023 faaliyet programında yer alan en büyük organizasyonlarından biri olan Büyükler Türkiye Grekoromen Türkiye Şampiyonası 25-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında İlimiz ev sahipliğinde Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapılacak. Ülkemizi Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarında madalya kazanmış, ülkemizi temsil eden ve gururlandıran önemli sporcuların katılacağı bu büyük organizasyona tüm Orduluları davet ediyoruz. Bu önemli organizasyonu ilimize verdiği için güreşin dev isimlerinden adını tarihe altın harfler ile yazan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Şeref Eroğlu’na yönetim kurulu üyelerine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizlerde Ordu Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde organizasyonun en güzel şekilde tamamlanması için tüm personellerimiz ile beraber çalışacağız. Bu vesileyle beraber bir kez daha tüm Orduluları spor salonuna, organizasyonu izlemeye davet ediyorum.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.