DEPREMiN YARALARINI BiRLiKTE SARIYORUZ

Gündem 12.11.2020 - 22:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2346+ kez okundu.
 

DEPREMiN YARALARINI BiRLiKTE SARIYORUZ

İzmir Depremi’nde yaşanan felaketin ardından tek vücut olan ülkemiz depremin yaralarını sarma noktasında binlerce kampanya düzenledi. Karadeniz’deki belediyeler de İzmir için düzenlenen yardım seferberliğine kayıtsız kalmadı.

İzmir Depremi’nde yaşanan felaketin ardından tek vücut olan ülkemiz depremin yaralarını sarma noktasında binlerce kampanya düzenledi. Karadeniz’deki belediyeler de İzmir için düzenlenen yardım seferberliğine kayıtsız kalmadı. 15 ilçe belediyesinin hazırladığı yardım paketleri kamyonlara yüklendi ve İzmir Büyükşehir Belediyemize ulaştırılmak üzere yola çıktı. DEPREMZEDELERİN SOFRALARINA TAT, KALPLERİNE MUTLULUK   Doğu Karadeniz’den hareket eden yardım kamyonları, destekte bulunacak ilçe belediyelerine uğrayarak her yörenin kendine has ürünleriyle doldu. Piraziz ve Gülyalı belediyeleri de fındık ezmelerinden oluşan kolileri yardım kamyonuna yükledi. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Yöremize ait fındık ezmelerinden oluşan paketleri İzmir Büyükşehir Belediyemize ulaştırmak üzere yolcu ettik. Depremzede yurttaşlarımızın sofralarına tat, kalplerine mutluluk versin” dedi. TUNÇ SOYER’DEN BİRLİKTELİK VURGUSU Karadeniz’den Dayanışma Yaşatır sloganıyla gönderilen yardımlarla ilgili paylaşımlara dikkat çeken  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, “Dayanışma güçlendirir. 15 belediyenin depremden etkilenen hemşehrilerimiz için yaptığı paylaşım çok değerli. Bizler dayanıştıkça, paylaştıkça güçleneceğiz” dedi. Yardım kampanyası düzenleyen belediyeler arasında Ardanuç, Artvin, Arhavi, Atakum, Beşikdüzü, Borçka, Damal, Fındıklı, Gülyalı, Hanak, Hopa, Kemalpaşa, Merzifon, Piraziz ve Şavşat yer alıyor.  
İzmir Depremi’nde yaşanan felaketin ardından tek vücut olan ülkemiz depremin yaralarını sarma noktasında binlerce kampanya düzenledi. Karadeniz’deki belediyeler de İzmir için düzenlenen yardım seferberliğine kayıtsız kalmadı.

İzmir Depremi’nde yaşanan felaketin ardından tek vücut olan ülkemiz depremin yaralarını sarma noktasında binlerce kampanya düzenledi. Karadeniz’deki belediyeler de İzmir için düzenlenen yardım seferberliğine kayıtsız kalmadı. 15 ilçe belediyesinin hazırladığı yardım paketleri kamyonlara yüklendi ve İzmir Büyükşehir Belediyemize ulaştırılmak üzere yola çıktı.
DEPREMZEDELERİN SOFRALARINA TAT, KALPLERİNE MUTLULUK  
Doğu Karadeniz’den hareket eden yardım kamyonları, destekte bulunacak ilçe belediyelerine uğrayarak her yörenin kendine has ürünleriyle doldu. Piraziz ve Gülyalı belediyeleri de fındık ezmelerinden oluşan kolileri yardım kamyonuna yükledi. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Yöremize ait fındık ezmelerinden oluşan paketleri İzmir Büyükşehir Belediyemize ulaştırmak üzere yolcu ettik. Depremzede yurttaşlarımızın sofralarına tat, kalplerine mutluluk versin” dedi.
TUNÇ SOYER’DEN BİRLİKTELİK VURGUSU
Karadeniz’den Dayanışma Yaşatır sloganıyla gönderilen yardımlarla ilgili paylaşımlara dikkat çeken  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, “Dayanışma güçlendirir. 15 belediyenin depremden etkilenen hemşehrilerimiz için yaptığı paylaşım çok değerli. Bizler dayanıştıkça, paylaştıkça güçleneceğiz” dedi.
Yardım kampanyası düzenleyen belediyeler arasında Ardanuç, Artvin, Arhavi, Atakum, Beşikdüzü, Borçka, Damal, Fındıklı, Gülyalı, Hanak, Hopa, Kemalpaşa, Merzifon, Piraziz ve Şavşat yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.