Delegeler Bilal İNANLI dedi.

Gündem 12.10.2014 - 19:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1953+ kez okundu.
 

Delegeler Bilal İNANLI dedi.

Delegeler Bilal İNANLI dedi.

    Sağlık Sen Ordu Şubesinin 4.Olağan Genel Kurulunda delegeler ve üyeler İnanlı dedi.Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşen genel kurulda başkanlığa yeniden seçilen ve Ahmet YILMAZ ile girdiği yarıştan ipi göğüsleyerek kazanan yine İnanlı oldu.     Yeniden seçilen İnanlının listesi ise şöyle:      Bilal İNANLI,  Aysun Aybar TÜRKMEN,  Harun FİLİZ,  Serdar ÖZCAN,  Adem KORKMAZ,  Cengiz BAYRAKTUTAR,  Kemal ÇIRAK.
Delegeler Bilal İNANLI dedi.

    Sağlık Sen Ordu Şubesinin 4.Olağan Genel Kurulunda delegeler ve üyeler İnanlı dedi.Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşen genel kurulda başkanlığa yeniden seçilen ve Ahmet YILMAZ ile girdiği yarıştan ipi göğüsleyerek kazanan yine İnanlı oldu.

    Yeniden seçilen İnanlının listesi ise şöyle:

     Bilal İNANLI,  Aysun Aybar TÜRKMEN,  Harun FİLİZ,  Serdar ÖZCAN,  Adem KORKMAZ,  Cengiz BAYRAKTUTAR,  Kemal ÇIRAK.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.