DAVET’İN KAPILARI HERKESE AÇIK

Gündem 17.09.2021 - 22:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3640+ kez okundu.
 

DAVET’İN KAPILARI HERKESE AÇIK

Ordu’nun kalkınmasına katkı sağlayacak olan DAVET Girişimcilik Merkezi, Sivil Toplum Kuruluşlarına tanıtıldı.

Ordu’nun kalkınmasına katkı sağlayacak olan DAVET Girişimcilik Merkezi, Sivil Toplum Kuruluşlarına tanıtıldı. Ordu’ya yatırım yapmak, mesleki bilgisini ve tecrübesini paylaşmak, kendi iş yeri gibi toplantı ve görüşmeler yapmak isteyen herkese kapıları açık olan DAVET Girişimcilik Merkezi tanıtılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz DAVET merkezinin misyonlarını anlatarak bilgilendirmelerde bulundu. “İSTEYEN GİRİŞİMCİLİRİMİZ BURADAN YARARLANABİLİYOR” DAVET Girişimcilik Merkezinin tanıtılmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz, “200 kişilik merkezimizde isteyen girişimcilerimiz buradan ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor” dedi. Başkan Danışmanı Suyabatmaz şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz DAVET Girişimcilik Merkezinde deneyiminden araştırmasına, verimliliğinden eğitimine ve ticarete kadar her türlü fonksiyonda aktif haldeyiz. Özellikle ticaret kısmında kira bedeli ödemeden, elektrik, su ödemeden yeni kurulan şirketlerimize ev sahipliği yapıyoruz. Bunun yanında Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ortaya koyduğu ortak yönetim anlayışımızla STK’lar ile bir araya gelmeye ve merkezimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün burada bulunan STK’larımız ile yine bir toplantı gerçekleştirerek merkezimiz hakkında bilgi verdik. Yaklaşık 200 kişilik merkezimizde isteyen girişimcilerimiz buradan ücretsiz bir şekilde rezervasyon sistemiyle yararlanabiliyor.” NASIL BAŞVURURUM? DAVET Girişimcilik Merkezinden yararlanmak isteyen girişimciler davet@ordu.bel.tr mail adresine isim, soy isim, telefon numarası ve ne yapmak istediği belirtilen kısa bir yazı ile başvurabilecekler. Değerlendirmeye alınan başvurulara dönüş yapılarak herkese buradan yararlanma fırsatı sunulacak.
Ordu’nun kalkınmasına katkı sağlayacak olan DAVET Girişimcilik Merkezi, Sivil Toplum Kuruluşlarına tanıtıldı.

Ordu’nun kalkınmasına katkı sağlayacak olan DAVET Girişimcilik Merkezi, Sivil Toplum Kuruluşlarına tanıtıldı.

Ordu’ya yatırım yapmak, mesleki bilgisini ve tecrübesini paylaşmak, kendi iş yeri gibi toplantı ve görüşmeler yapmak isteyen herkese kapıları açık olan DAVET Girişimcilik Merkezi tanıtılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz DAVET merkezinin misyonlarını anlatarak bilgilendirmelerde bulundu.

“İSTEYEN GİRİŞİMCİLİRİMİZ BURADAN YARARLANABİLİYOR”

DAVET Girişimcilik Merkezinin tanıtılmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz, “200 kişilik merkezimizde isteyen girişimcilerimiz buradan ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor” dedi.

Başkan Danışmanı Suyabatmaz şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz DAVET Girişimcilik Merkezinde deneyiminden araştırmasına, verimliliğinden eğitimine ve ticarete kadar her türlü fonksiyonda aktif haldeyiz. Özellikle ticaret kısmında kira bedeli ödemeden, elektrik, su ödemeden yeni kurulan şirketlerimize ev sahipliği yapıyoruz. Bunun yanında Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ortaya koyduğu ortak yönetim anlayışımızla STK’lar ile bir araya gelmeye ve merkezimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün burada bulunan STK’larımız ile yine bir toplantı gerçekleştirerek merkezimiz hakkında bilgi verdik. Yaklaşık 200 kişilik merkezimizde isteyen girişimcilerimiz buradan ücretsiz bir şekilde rezervasyon sistemiyle yararlanabiliyor.”

NASIL BAŞVURURUM? DAVET Girişimcilik Merkezinden yararlanmak isteyen girişimciler davet@ordu.bel.tr mail adresine isim, soy isim, telefon numarası ve ne yapmak istediği belirtilen kısa bir yazı ile başvurabilecekler. Değerlendirmeye alınan başvurulara dönüş yapılarak herkese buradan yararlanma fırsatı sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.