DAEŞ'TEN HAİN SALDIRI 5 ASKERİMİZ ŞEHİT

Asayiş 20.01.2017 - 16:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2889+ kez okundu.
 

DAEŞ'TEN HAİN SALDIRI 5 ASKERİMİZ ŞEHİT

Fırat Kalkanı Harekatı'nda TSK mensubu askerlerin bulunduğu Suriye'nin El Bab bölgesindeki birliğe, öğleden sonra DAEŞ terör örgütü saldırı düzenledi.

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nın 150'nci gününde terör örgütü DAEŞ unsurları, Suriye'nin El Bab bölgesinde TSK mensubu askerlerin bulunduğu alana saldırdı. Saldırıda şehit ve yaralıların bulunduğu bildirildi. Suriye sınırının teröristlerden temizlenerek güvenli hale getirilmesi için geçen 24 Ağustos'ta başlatılan ve 150'nci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan Türk askerlerinin bulunduğu Suriye'nin El Bab bölgesindeki birliğe, öğleden sonra DAEŞ terör örgütü saldırı düzenledi. İLK BELİRLEMELERE GÖRE 5 ŞEHİT, 9 YARALI VAR DAEŞ'in hain saldırısında 5 askerimiz şehit düştüi 9 askerimiz ise yaralandı. Saldırının ardından DAEŞ terör örgütü mensuplarının bulunduğu alanlar karadan ve havadan ateş altına alındı.  Çatışmaların ardından yaralı askerlerin gelişi nedeniyle Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde alarm durumuna geçildi.
Fırat Kalkanı Harekatı'nda TSK mensubu askerlerin bulunduğu Suriye'nin El Bab bölgesindeki birliğe, öğleden sonra DAEŞ terör örgütü saldırı düzenledi.

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nın 150'nci gününde terör örgütü DAEŞ unsurları, Suriye'nin El Bab bölgesinde TSK mensubu askerlerin bulunduğu alana saldırdı. Saldırıda şehit ve yaralıların bulunduğu bildirildi.

Suriye sınırının teröristlerden temizlenerek güvenli hale getirilmesi için geçen 24 Ağustos'ta başlatılan ve 150'nci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan Türk askerlerinin bulunduğu Suriye'nin El Bab bölgesindeki birliğe, öğleden sonra DAEŞ terör örgütü saldırı düzenledi.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 5 ŞEHİT, 9 YARALI VAR

DAEŞ'in hain saldırısında 5 askerimiz şehit düştüi 9 askerimiz ise yaralandı.

Saldırının ardından DAEŞ terör örgütü mensuplarının bulunduğu alanlar karadan ve havadan ateş altına alındı. 

Çatışmaların ardından yaralı askerlerin gelişi nedeniyle Kilis ve Gaziantep'teki hastanelerde alarm durumuna geçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.