CUMHURİYET MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yaşam 13.10.2015 - 15:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1599+ kez okundu.
 

CUMHURİYET MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, yıllardır mağdur oldukları mahalle yollarının Altınordu Belediyesi tarafından yapılması nedeni ile Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı ve Başkan Yardımcılarını ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

     Hedeflerinin Altınordu ilçesini modern bir ilçe haline getirmek olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Altınordu ilçemizin 92 Mahallesi var. Bizim için her mahallemiz ayrı bir öneme sahiptir. Cumhuriyet Mahallesi de bizim için önemli bir mahallemiz. Bu mahallemiz de şuana kadar yaptığımız çalışmalar ilerleyen günlerde de devam edecek” diye konuştu.      Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamasına şöyle devam etti. “ Öncelikle Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine bizlere yaptıkları ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallemiz başta olmak üzere bütün mahallelerimizde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bizim amacımız, Altınordu ilçemizi daha modern bir ilçe haline getirerek ilçemizi, Karadeniz Bölgesinde ve Türkiye'de söz ettirmek olacaktır. Ekip arkadaşlarımız ile çalışmalara ara vermeden söz verdiğimiz gibi tüm hızımız ile devam ediyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından başlattığımız çalışmalarımız bu kapsam da devam ederken, siz değerli mahalle sakinlerimizin bizlerin yaptığı bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti bizlere bizzat gelerek dile getirmiş olmanız bizlerin ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Bizler, sizlerden aldığımız bu destek ve güven sayesinde bir kat daha hızlı çalışarak ilçemizi daha modern bir ilçe haline getirmek için çalışacağız” diye konuştu.      15 Yıldır yapılmayan mahalle yollarının kısa bir zaman içinde Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından yapılması ve diğer mahallelere gösterilen ilgi ve alakanın kendi mahallelerine de gösterilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Eczacı Murat Yürür ise şunları söyledi. “ 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Altınrodu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ve Belediye Başkan Yardımcılarının verdikleri sözleri kısa bir süre içinde yerine getirerek Mahalle yollarını yapması bizler çok mutlu etti. Yaklaşık 15 yıldır çamur,toz, duman içinde kaderine terk edilmiş bir mahalle olan Cumhuriyet Mahallesi sizlerin sayesinde hak ettiği değeri gördü ve modern bir mahalle oldu. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı bütün ekibinizi kutluyor. Hem Cumhuriyet Mahallesi hem de diğer mahallelerde yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.
Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, yıllardır mağdur oldukları mahalle yollarının Altınordu Belediyesi tarafından yapılması nedeni ile Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı ve Başkan Yardımcılarını ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.


     Hedeflerinin Altınordu ilçesini modern bir ilçe haline getirmek olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Altınordu ilçemizin 92 Mahallesi var. Bizim için her mahallemiz ayrı bir öneme sahiptir. Cumhuriyet Mahallesi de bizim için önemli bir mahallemiz. Bu mahallemiz de şuana kadar yaptığımız çalışmalar ilerleyen günlerde de devam edecek” diye konuştu.

     Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamasına şöyle devam etti. “ Öncelikle Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine bizlere yaptıkları ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallemiz başta olmak üzere bütün mahallelerimizde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bizim amacımız, Altınordu ilçemizi daha modern bir ilçe haline getirerek ilçemizi, Karadeniz Bölgesinde ve Türkiye'de söz ettirmek olacaktır. Ekip arkadaşlarımız ile çalışmalara ara vermeden söz verdiğimiz gibi tüm hızımız ile devam ediyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından başlattığımız çalışmalarımız bu kapsam da devam ederken, siz değerli mahalle sakinlerimizin bizlerin yaptığı bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti bizlere bizzat gelerek dile getirmiş olmanız bizlerin ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Bizler, sizlerden aldığımız bu destek ve güven sayesinde bir kat daha hızlı çalışarak ilçemizi daha modern bir ilçe haline getirmek için çalışacağız” diye konuştu.

     15 Yıldır yapılmayan mahalle yollarının kısa bir zaman içinde Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından yapılması ve diğer mahallelere gösterilen ilgi ve alakanın kendi mahallelerine de gösterilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Eczacı Murat Yürür ise şunları söyledi.

“ 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Altınrodu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ve Belediye Başkan Yardımcılarının verdikleri sözleri kısa bir süre içinde yerine getirerek Mahalle yollarını yapması bizler çok mutlu etti. Yaklaşık 15 yıldır çamur,toz, duman içinde kaderine terk edilmiş bir mahalle olan Cumhuriyet Mahallesi sizlerin sayesinde hak ettiği değeri gördü ve modern bir mahalle oldu. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı bütün ekibinizi kutluyor. Hem Cumhuriyet Mahallesi hem de diğer mahallelerde yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.