"CUMHURİYET'İN 97'NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN"

Gündem 28.10.2020 - 16:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2428+ kez okundu.
 

"CUMHURİYET'İN 97'NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN"

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı. Türk milletinin kendi toprakları üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulmuş hali olan Cumhuriyet; milletimizin iman gücünün, sarsılmaz iradesinin ve birbirine kenetlenişinin bir örneği, ulusumuza bırakılmış en büyük mirastır. Vermiş olduğu kurtuluş mücadelesi ile tarih sayfalarına adını altın harflerle yazdıran yüce Türk milleti, bağımsızlığı söz konusu olduğunda aynı inanç ve kararlılıkla hareket edebilecek güç ve bilince sahiptir. Aynı inanç ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma kararlılığı ile var gücümüzle çalışarak şehitlerimizin kanlarıyla sulanan kutsal topraklarımızın bütünlüğüne sahip çıkmak en ulvi görevlerimizden biridir. Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Milli Mücadele kahramanlarımızı, gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.  
Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.
Türk milletinin kendi toprakları üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulmuş hali olan Cumhuriyet; milletimizin iman gücünün, sarsılmaz iradesinin ve birbirine kenetlenişinin bir örneği, ulusumuza bırakılmış en büyük mirastır.
Vermiş olduğu kurtuluş mücadelesi ile tarih sayfalarına adını altın harflerle yazdıran yüce Türk milleti, bağımsızlığı söz konusu olduğunda aynı inanç ve kararlılıkla hareket edebilecek güç ve bilince sahiptir. Aynı inanç ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma kararlılığı ile var gücümüzle çalışarak şehitlerimizin kanlarıyla sulanan kutsal topraklarımızın bütünlüğüne sahip çıkmak en ulvi görevlerimizden biridir.
Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Milli Mücadele kahramanlarımızı, gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.