CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI TEOG SINAVI KALKIYOR

Eğitim 16.09.2017 - 00:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3657+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI TEOG SINAVI KALKIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında TEOG sınavının kaldırılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında TEOG sınavının kaldırılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım.

Biz TEOG'la mı geldik Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün.

Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.