CUMHURBAŞKANIMIZIN ORDU’YA GELMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Siyaset 19.03.2019 - 11:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3718+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANIMIZIN ORDU’YA GELMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

İl Başkanı Halit Tomakin, Kamuoyunda son zamanlara Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ordu’ya geleceği ve miting yapacağı söylentileri ile ilgili mesaj yayımladı.

İl Başkanı Halit Tomakin, Kamuoyunda son zamanlara Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ordu’ya geleceği ve miting yapacağı söylentileri ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Tomakin, mesajında AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart 2019 tarihinde Ordu’ya gelmiş Ordu tarihinin en kalabalık ve en coşkulu mitingini o gün yapmıştır. Cumhurbaşkanımız Ordu’lu hemşehrilerine hitap ederken "Yoldaşım, gönüldaşım, kaderdaşım Ordu." ifadelerini kullandığını belirterek bu aleladede söylemiş bir söz değildir. Cumhurbaşkanımızın Ordu’lulara özel sevgisi ve muhabbeti vardır, Cumhurbaşkanımız miting alanını hınca hınç dolduran kalabalığa ve Ordu’lu hemşehrilerine mesajını net olarak vermiş , Ordu’lu vatandaşlarımız da mesajı net bir şekilde almışlardır dedi. CUMURBAŞKANIMIZIN 31 MART 2019 TARİHİNE KADAR ORDU’YA GELMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR Başkan Tomakin, Ordu’lu hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajdan özellikle rahatsız olan bazı kesimlerin, kendilerine göre art niyetli olarak yeniden Ordu’ya geleceğini bilinçli bir şekilde kamuoyunda dillendirmeye başlamışlardır. Kimlerin rahatsız olduğunu iyi biliyoruz diyen Başkan Tomakin, Cumhurbaşkanımız miting alanında Ordu’lu hemşehrilerinden söz aldı , miting alanından yükselen ahidleşmeden rahatsız olanlar hemen dedikodu üretmeye başlamışlardır dedi Başkan Tomakin, Cumhurbaşkanımız , Dünya Liderimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ordu’ya gelmiştir ve mesajını net olarak vermiştir. Cumhurbaşkanımızın 31 Mart 2019 tarihine kadar Ordu’ya gelmesi söz konusu değildir dedi.
İl Başkanı Halit Tomakin, Kamuoyunda son zamanlara Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ordu’ya geleceği ve miting yapacağı söylentileri ile ilgili mesaj yayımladı.

İl Başkanı Halit Tomakin, Kamuoyunda son zamanlara Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ordu’ya geleceği ve miting yapacağı söylentileri ile ilgili mesaj yayımladı.

Başkan Tomakin, mesajında AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart 2019 tarihinde Ordu’ya gelmiş Ordu tarihinin en kalabalık ve en coşkulu mitingini o gün yapmıştır. Cumhurbaşkanımız Ordu’lu hemşehrilerine hitap ederken "Yoldaşım, gönüldaşım, kaderdaşım Ordu." ifadelerini kullandığını belirterek bu aleladede söylemiş bir söz değildir. Cumhurbaşkanımızın Ordu’lulara özel sevgisi ve muhabbeti vardır, Cumhurbaşkanımız miting alanını hınca hınç dolduran kalabalığa ve Ordu’lu hemşehrilerine mesajını net olarak vermiş , Ordu’lu vatandaşlarımız da mesajı net bir şekilde almışlardır dedi.

CUMURBAŞKANIMIZIN 31 MART 2019 TARİHİNE KADAR ORDU’YA GELMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Başkan Tomakin, Ordu’lu hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajdan özellikle rahatsız olan bazı kesimlerin, kendilerine göre art niyetli olarak yeniden Ordu’ya geleceğini bilinçli bir şekilde kamuoyunda dillendirmeye başlamışlardır. Kimlerin rahatsız olduğunu iyi biliyoruz diyen Başkan Tomakin, Cumhurbaşkanımız miting alanında Ordu’lu hemşehrilerinden söz aldı , miting alanından yükselen ahidleşmeden rahatsız olanlar hemen dedikodu üretmeye başlamışlardır dedi

Başkan Tomakin, Cumhurbaşkanımız , Dünya Liderimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ordu’ya gelmiştir ve mesajını net olarak vermiştir. Cumhurbaşkanımızın 31 Mart 2019 tarihine kadar Ordu’ya gelmesi söz konusu değildir dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.