CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY SEL MAĞDURLARINI ZİYARET ETTİ

Gündem 09.08.2018 - 09:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4013+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY SEL MAĞDURLARINI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, gece 03´de sel felaketinin yaşandığı Fatsa ilçemize gelerek incelemelerde bulundu.

  İlk olarak Fatsa Organize Sanayi Bölgesindeki selden zarar gören bir yatırımcı fabrikayı ziyaret eden Oktay burada Organize Sanayi Müdürü Olgun Topkaya´dan zarar gören iş yerleri hakkında bilgiler aldı.      Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, daha sonra yine selden en çok etkilenen yerlerden biri olan Yalıköy Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu. Oktay inceleme sonrası bir kahvehanede selden zarar gören vatandaşları dinleyerek ilgili birimleri zararları hakkında tespit yaptırarak not aldırdı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Fatsa´dan hiç bir açıklamada yapmadan ayrılarak Ordu´ya hareket etti.      Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve daire amirleri etti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, gece 03´de sel felaketinin yaşandığı Fatsa ilçemize gelerek incelemelerde bulundu.

  İlk olarak Fatsa Organize Sanayi Bölgesindeki selden zarar gören bir yatırımcı fabrikayı ziyaret eden Oktay burada Organize Sanayi Müdürü Olgun Topkaya´dan zarar gören iş yerleri hakkında bilgiler aldı.

 

   Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, daha sonra yine selden en çok etkilenen yerlerden biri olan Yalıköy Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu. Oktay inceleme sonrası bir kahvehanede selden zarar gören vatandaşları dinleyerek ilgili birimleri zararları hakkında tespit yaptırarak not aldırdı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Fatsa´dan hiç bir açıklamada yapmadan ayrılarak Ordu´ya hareket etti. 

 

  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve daire amirleri etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.