COVİD-19 TEDBİRLERİNDEN TAVİZ YOK

Gündem 14.09.2020 - 00:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4399+ kez okundu.
 

COVİD-19 TEDBİRLERİNDEN TAVİZ YOK

Covid-19 tedbirleri denetimleri aralıksız devam ediyor.

Covid-19 tedbirleri denetimleri aralıksız devam ediyor. Vali Yardımcısı Ekrem Ballı'nın koordinesinde Belediye Başkan Yardımcımız Cihat Demiralp, ilçe Emniyet Müdürü Kayacan Ekin, ilçe Jandarma Komutanı Umut Demiröz, Belediye Zabıta Müdürü Ahmet Akkaya ve Sağlık ve Tarım Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla polis ve zabıta eşliğinde denetim yapıldı. Altınordu'nun cadde ve sokaklarında maske ve mesafe denetimleri yapan ekipler vatandaşlara kurallar konusunda uyarılarda bulundular.  İş yerlerini de covid-19 tedbirleri yönünden denetleyen ekipler toplum sağlığının korunması ve bir an önce normal hayata geçilebilmesi için tedbirlere uymanın hayati önem taşıdığını ifade edip vatandaşlara koronavirüs tedbirleri konusunda duyarlılık çağrısında bulundular.
Covid-19 tedbirleri denetimleri aralıksız devam ediyor.

Covid-19 tedbirleri denetimleri aralıksız devam ediyor.

Vali Yardımcısı Ekrem Ballı'nın koordinesinde Belediye Başkan Yardımcımız Cihat Demiralp, ilçe Emniyet Müdürü Kayacan Ekin, ilçe Jandarma Komutanı Umut Demiröz, Belediye Zabıta Müdürü Ahmet Akkaya ve Sağlık ve Tarım Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla polis ve zabıta eşliğinde denetim yapıldı.

Altınordu'nun cadde ve sokaklarında maske ve mesafe denetimleri yapan ekipler vatandaşlara kurallar konusunda uyarılarda bulundular. 

İş yerlerini de covid-19 tedbirleri yönünden denetleyen ekipler toplum sağlığının korunması ve bir an önce normal hayata geçilebilmesi için tedbirlere uymanın hayati önem taşıdığını ifade edip vatandaşlara koronavirüs tedbirleri konusunda duyarlılık çağrısında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.