Çocuklar “Lunapark” ta

Kültür 27.12.2014 - 16:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2098+ kez okundu.
 

Çocuklar “Lunapark” ta

Çocuklar “Lunapark” ta

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), oyunlarını 7’den 70’e her kesime sahnelemeyi sürdürüyor. OBBKT Çocuklar için hazırladığı “LUNAPARK” adlı oyunu bu kez de Fatsa’da sahneledi.                  Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunca hazırlanan, Şirin İNCİ’ nin yazdığı ve Onur ÇELİKKOL’ un yönettiği “LUNAPARK” adlı çocuk oyununu Fatsa Kültür Sarayında Fatsalı çocuklara sergilendi. Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanatsal etkinlikleri ilin her noktasına taşıma ve vatandaşların etkinlere katılımını artırmak amacıyla organize ettiği programlar tüm hızıyla sürüyor. Panel, Konferans ve Müzik programlarının yanı sıra tiyatro etkinlerini de OBBKT üzerinden yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, sahnelenen “LUNAPARK” adlı oyunla bu kez de Fatsalı çocukları mutlu etti. Fatsa Kültür Sarayında sahnelenen oyuna öğrenciler büyük ilgi gösterirken, oyun da; çocuklarına ilgisiz kalan bir ailenin daha sonra çocuklarının başına gelen kötü olaylar anlatılıyor.
Çocuklar “Lunapark” ta

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), oyunlarını 7’den 70’e her kesime sahnelemeyi sürdürüyor. OBBKT Çocuklar için hazırladığı “LUNAPARK” adlı oyunu bu kez de Fatsa’da sahneledi.

                 Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunca hazırlanan, Şirin İNCİ’ nin yazdığı ve Onur ÇELİKKOL’ un yönettiği “LUNAPARK” adlı çocuk oyununu Fatsa Kültür Sarayında Fatsalı çocuklara sergilendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanatsal etkinlikleri ilin her noktasına taşıma ve vatandaşların etkinlere katılımını artırmak amacıyla organize ettiği programlar tüm hızıyla sürüyor. Panel, Konferans ve Müzik programlarının yanı sıra tiyatro etkinlerini de OBBKT üzerinden yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, sahnelenen “LUNAPARK” adlı oyunla bu kez de Fatsalı çocukları mutlu etti.

Fatsa Kültür Sarayında sahnelenen oyuna öğrenciler büyük ilgi gösterirken, oyun da; çocuklarına ilgisiz kalan bir ailenin daha sonra çocuklarının başına gelen kötü olaylar anlatılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.