ÇİLEYİ KONFORA DÖNÜŞTÜREN BELEDİYE: ALTINORDU

Gündem 15.12.2021 - 17:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1736+ kez okundu.
 

ÇİLEYİ KONFORA DÖNÜŞTÜREN BELEDİYE: ALTINORDU

Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğünce Güzelyalı Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesine, Yeni Mahalleden Şahincili Mahallesine, Selimiye Mahallesinden Karşıyaka Mahallesine, Bucak Mahallesinden Karapınar Mahallesine kadar dur durak bilmeden çalışıyor. Yapılan çalışmalar ise 7’den 70’e tüm vatandaşların takdirini topluyor. ASFALT ÇALIŞMALARI YÜZ GÜLDÜRÜYOR Altınordu Belediyesi'nin "Bütün Şehir eşit hizmet" parolasıyla başlattığı altyapı ve yol çalışmaları vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.  Altınordu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, belediye başkanı Aşkın Tören öncülüğünde merkez mahallelerde yıllardır çözülemeyen akut sorunları bir bir çözüme kavuşturdu. 7/24 süren çalışmalar sonunda Altınordu Belediyesi ekipleri, ilçe sakinlerinin yol çilesini mutluluğa dönüştürdü. STANDARDI YÜKSEK VE GÜVELİ ULAŞIMIN KENTİ: ALTINORDU Altınordu ilçesinin tüm merkez mahallelerinde ekiplerin yürüttüğü hummalı çalışmalarla vatandaşlar, standardı yüksek ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuştu. Böylelikle tamamlanan asfalt çalışmaları neticesinde merkez mahallelerde ulaşım bir sorun olmaktan çıktı ve şehir cadde cadde sokak sokak konforlu bir yapıya kavuştu.  SÖZLER BİR BİR YERİNE GETİRİLİYOR Başkan Aşkın Tören verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Başkan Tören öncülüğünde yapılan planlı çalışmalar şehrin uzun yıllardır süren akut sorunlarına çözüm olurken vatandaşlarda da memnuniyete vesile oldu. Yapılan çalışmalar ile yılların sorunlarından kurtulduklarını ifade eden  kent sakinleri: “Tozdan, topraktan çamurdan kurtulduk. Sokaklarımız sıcak asfalta kavuştu. Çalışmaları için başkanımız Aşkın Tören'e teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" şeklinde konuştular.
Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğünce Güzelyalı Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesine, Yeni Mahalleden Şahincili Mahallesine, Selimiye Mahallesinden Karşıyaka Mahallesine, Bucak Mahallesinden Karapınar Mahallesine kadar dur durak bilmeden çalışıyor. Yapılan çalışmalar ise 7’den 70’e tüm vatandaşların takdirini topluyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Altınordu Belediyesi'nin "Bütün Şehir eşit hizmet" parolasıyla başlattığı altyapı ve yol çalışmaları vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.  Altınordu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, belediye başkanı Aşkın Tören öncülüğünde merkez mahallelerde yıllardır çözülemeyen akut sorunları bir bir çözüme kavuşturdu. 7/24 süren çalışmalar sonunda Altınordu Belediyesi ekipleri, ilçe sakinlerinin yol çilesini mutluluğa dönüştürdü.

STANDARDI YÜKSEK VE GÜVELİ ULAŞIMIN KENTİ: ALTINORDU

Altınordu ilçesinin tüm merkez mahallelerinde ekiplerin yürüttüğü hummalı çalışmalarla vatandaşlar, standardı yüksek ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuştu. Böylelikle tamamlanan asfalt çalışmaları neticesinde merkez mahallelerde ulaşım bir sorun olmaktan çıktı ve şehir cadde cadde sokak sokak konforlu bir yapıya kavuştu. 

SÖZLER BİR BİR YERİNE GETİRİLİYOR

Başkan Aşkın Tören verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Başkan Tören öncülüğünde yapılan planlı çalışmalar şehrin uzun yıllardır süren akut sorunlarına çözüm olurken vatandaşlarda da memnuniyete vesile oldu.

Yapılan çalışmalar ile yılların sorunlarından kurtulduklarını ifade eden  kent sakinleri: “Tozdan, topraktan çamurdan kurtulduk. Sokaklarımız sıcak asfalta kavuştu. Çalışmaları için başkanımız Aşkın Tören'e teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.