CHP'DE GÖKHAN KARAYEL YENİDEN ADAY

Siyaset 17.02.2015 - 15:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3634+ kez okundu.
 

CHP'DE GÖKHAN KARAYEL YENİDEN ADAY

7 Haziran seçimleri için partilerde aday adaylarının açıklamaları gelmeye devam ediyor. Aday adaylık açıklaması yapan bir isimde CHP’den Ordu Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Gökhan Karayel’den geldi.

Siyasi partilerde seçim heyecanı hızlıca yükselmeye devam ediyor. 7 Haziran 2015’te yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için CHP’de 2011 Milletvekili seçimlerinde 4. Sırada yer alan Gökhan Karayel, 2015 seçimleri için de aday adaylığını açıkladı. Ünyeli olan Gökhan Karayel, CHP İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda aday olduğunu söyledi. CHP’nin adaylarını ön seçimle belirleyecek olması nedeniyle tüm adayların eşit şansa sahip olduğunu ifade eden Karayel, “2011 seçimlerinde partim bana Ordu’da 4. sıradan 29 yaşındayken aday olma imkanı verdi. Karadeniz en genç adayı olmanı imkanı verdi. Bunu hayatımın her döneminde bir onur olarak taşıyacağım. Partimizi tüm teşkilatlarımızla beraber 7 Haziran’da iktidar yapacağız.” dedi.
7 Haziran seçimleri için partilerde aday adaylarının açıklamaları gelmeye devam ediyor. Aday adaylık açıklaması yapan bir isimde CHP’den Ordu Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Gökhan Karayel’den geldi.

Siyasi partilerde seçim heyecanı hızlıca yükselmeye devam ediyor. 7 Haziran 2015’te yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için CHP’de 2011 Milletvekili seçimlerinde 4. Sırada yer alan Gökhan Karayel, 2015 seçimleri için de aday adaylığını açıkladı.

Ünyeli olan Gökhan Karayel, CHP İl Başkanlığında düzenlediği toplantıda aday olduğunu söyledi.

CHP’nin adaylarını ön seçimle belirleyecek olması nedeniyle tüm adayların eşit şansa sahip olduğunu ifade eden Karayel, “2011 seçimlerinde partim bana Ordu’da 4. sıradan 29 yaşındayken aday olma imkanı verdi. Karadeniz en genç adayı olmanı imkanı verdi. Bunu hayatımın her döneminde bir onur olarak taşıyacağım. Partimizi tüm teşkilatlarımızla beraber 7 Haziran’da iktidar yapacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.