CHP’NİN KARADENİZ TURU BAŞLIYOR

Siyaset 13.07.2021 - 21:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3002+ kez okundu.
 

CHP’NİN KARADENİZ TURU BAŞLIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığındaki 40 kişilik parti heyeti Karadeniz turuna çıkıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığındaki 40 kişilik parti heyeti Karadeniz turuna çıkıyor. CHP’nin ülkenin dört bir yanında vatandaşlarla birlikte olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Nerede bir sorun varsa biz çözüm önerilerimizle oradayız. Siyasi iktidarın kaderine terk ettiği vatandaşlarımızın yanındayız” dedi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun başkanlığında; milletvekili ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan 40 kişilik parti heyeti, üç günlük Karadeniz turuna başlıyor. Heyet; Çarşamba Ordu, Perşembe Giresun, Cuma ise Trabzon’da temaslarda bulunacak. Bu kapsamda; sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kanaat önderleri ile esnaf ve vatandaşlar ziyaret edilecek. CHP heyeti, vatandaşların sorunlarını dinleyecek ve çözüm önerilerini anlatacak. Ziyaretlerin sonunda hazırlanacak rapor, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak. “Vatandaşın yanındayız” Genel Başkan Yardımcısı Torun, Karadeniz programıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahada, vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 3 günlük Karadeniz programımıza başlıyoruz. Çarşamba günü Ordu’da olacağız. Ordumuzun 19 ilçesinde vatandaşlarımızla buluşacağız. Ardından Perşembe günü Giresun, Cuma günü ise Trabzon’un tüm ilçelerine gideceğiz. Biz ülkenin dört bir yanında vatandaşımızla bir aradayız. Nerede bir sorun varsa biz çözüm önerilerimizle oradayız. Siyasi iktidarın kaderine terk ettiği, unuttuğu, yoksulluğa ve hayat pahalılığına ezdirdiği vatandaşlarımızın yanındayız. Evet bu iktidar ülkemizi bir sorunlar yumağına çevirdi. Ama biz asla umutsuz olmayacağız. Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Karadeniz, bu sorunları yaşamayı hak etmiyor. Bu bozuk düzeni değiştirmek, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığındaki 40 kişilik parti heyeti Karadeniz turuna çıkıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığındaki 40 kişilik parti heyeti Karadeniz turuna çıkıyor. CHP’nin ülkenin dört bir yanında vatandaşlarla birlikte olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Nerede bir sorun varsa biz çözüm önerilerimizle oradayız. Siyasi iktidarın kaderine terk ettiği vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun başkanlığında; milletvekili ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan 40 kişilik parti heyeti, üç günlük Karadeniz turuna başlıyor. Heyet; Çarşamba Ordu, Perşembe Giresun, Cuma ise Trabzon’da temaslarda bulunacak. Bu kapsamda; sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kanaat önderleri ile esnaf ve vatandaşlar ziyaret edilecek. CHP heyeti, vatandaşların sorunlarını dinleyecek ve çözüm önerilerini anlatacak. Ziyaretlerin sonunda hazırlanacak rapor, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.

“Vatandaşın yanındayız”

Genel Başkan Yardımcısı Torun, Karadeniz programıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahada, vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 3 günlük Karadeniz programımıza başlıyoruz. Çarşamba günü Ordu’da olacağız. Ordumuzun 19 ilçesinde vatandaşlarımızla buluşacağız. Ardından Perşembe günü Giresun, Cuma günü ise Trabzon’un tüm ilçelerine gideceğiz. Biz ülkenin dört bir yanında vatandaşımızla bir aradayız. Nerede bir sorun varsa biz çözüm önerilerimizle oradayız. Siyasi iktidarın kaderine terk ettiği, unuttuğu, yoksulluğa ve hayat pahalılığına ezdirdiği vatandaşlarımızın yanındayız. Evet bu iktidar ülkemizi bir sorunlar yumağına çevirdi. Ama biz asla umutsuz olmayacağız. Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Karadeniz, bu sorunları yaşamayı hak etmiyor. Bu bozuk düzeni değiştirmek, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.