ÇEYREK FİNAL MÜSABAKALARI BAŞLIYOR

Spor 28.01.2019 - 15:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3083+ kez okundu.
 

ÇEYREK FİNAL MÜSABAKALARI BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ve basketbol çeyrek final müsabakalarının ise Ordu'nun ev sahipliği yaptığı 2018-2019 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Atatürk Spor salonu ve Başpehlivan Recep Kara spor salonunda yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ve basketbol çeyrek final müsabakalarının ise Ordu'nun  ev sahipliği yaptığı 2018-2019 sezonu  Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye   Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Atatürk Spor salonu ve  Başpehlivan Recep Kara spor salonunda yapılacak. "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması ve tüm paydaşların sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedeflenmekte. Ordu'da yapılacak müsabakalara 16 İlden 24 takım 300 Sporcu, Antrenörü ve İdareci katılacak. Yarışmanın Ordu'da yapılmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,Gençlik ve Spor Bakanımız  Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun hiyamelerinde Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi katılımcı sayısı ile Türkiye'nin en Büyük Ligi olma özelliğini taşıyor.En önemli yarışlardan biri ilimizde yapılacak olması bizler için çok önemli. Organisazyon için bütün hazırlıklarımızı yaptık.Basketbolseverleri Parkenin Yıldız adaylarını izlemeye davet ediyorum" dedi. 8 Subat 2019 Cuma günü Saat 10:00 da Atatürk Spor salonunda yapılacak açılış seramonisi ile başlayacak, müsabakalar 10 Subat 2019 Pazar günü sona erecek.    
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ve basketbol çeyrek final müsabakalarının ise Ordu'nun ev sahipliği yaptığı 2018-2019 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Atatürk Spor salonu ve Başpehlivan Recep Kara spor salonunda yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ve basketbol çeyrek final müsabakalarının ise Ordu'nun  ev sahipliği yaptığı 2018-2019 sezonu  Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye   Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Atatürk Spor salonu ve  Başpehlivan Recep Kara spor salonunda yapılacak.
"Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması ve tüm paydaşların sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedeflenmekte.
Ordu'da yapılacak müsabakalara 16 İlden 24 takım 300 Sporcu, Antrenörü ve İdareci katılacak.
Yarışmanın Ordu'da yapılmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,Gençlik ve Spor Bakanımız  Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun hiyamelerinde Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi katılımcı sayısı ile Türkiye'nin en Büyük Ligi olma özelliğini taşıyor.En önemli yarışlardan biri ilimizde yapılacak olması bizler için çok önemli. Organisazyon için bütün hazırlıklarımızı yaptık.Basketbolseverleri Parkenin Yıldız adaylarını izlemeye davet ediyorum" dedi.
8 Subat 2019 Cuma günü Saat 10:00 da Atatürk Spor salonunda yapılacak açılış seramonisi ile başlayacak, müsabakalar 10 Subat 2019 Pazar günü sona erecek.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.