CEREN ÖZDEMİR PARKI’NDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Gündem 29.06.2020 - 00:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3438+ kez okundu.
 

CEREN ÖZDEMİR PARKI’NDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, dün akşam TV52 ekranlarında yayınlanan Başkanın Yıllığı adlı canlı yayın programında Ceren Özdemir Parkı’nda çalışmaların başlayacağını duyurdu

Gülyalı  Belediye Başkanı Ulaş Tepe, dün akşam TV52 ekranlarında yayınlanan Başkanın Yıllığı adlı canlı yayın programında Ceren Özdemir Parkı’nda çalışmaların başlayacağını duyurdu. Turnasuyu Mahallesi’nde üniversitenin yakınında bulunan alanda Ceren Özdemir’in adı yaşayacak.  CEREN ÖZDEMİR’İN ADINI YAŞATACAĞIZ  Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisi iken geçtiğimiz yıl evinin önünde acımasızca katledilen Ceren Özdemir’in Türkiye’yi yasa boğduğunu ifade eden Başkan Tepe, “Ceren Özdemir kardeşimizin adını yaşatacağımızın sözünü vermiştik. Okumuş olduğu Ordu Üniversitesi’ne çok yakın bir noktada belediyemize ait park alanında çalışmalar önümüzdeki hafta başlayacak. 2100 m2’lik park alanı projesinde oturma grupları, çocuk oyun grubu ve egzersiz ekipmanları yer alıyor. Aydınlatma ve sulama sistemleriyle oldukça modern bir parka kavuşacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatı ve yakın ilgisiyle bu projeyi hayata geçiriyoruz” dedi.  CEREN’İN HAYALİNE ÖZGÜ BİR PARK ALANI OLACAK Ceren Özdemir’in en büyük hayalinin piyano çalmak olduğunu hatırlatan Başkan Tepe, “Bu hayale uygun piyano konseptinde oldukça modern bir park alanında Ceren’in adını yaşatacağız. Parkın yapıldığı çevrede oldukça fazla çocuk bulunuyor ve bir anlamda önemli bir ihtiyacı da karşılayacağız. Umuyorum çocuklar Ceren ablaları gibi yaşamları boyunca sanatla iç içe olurlar. Sanatın gücüyle gelecek nesilleri kötülüklerden koruyabiliriz. Bu vesileyle Ceren Özdemir kardeşimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.  BAŞKAN TEPE: “İMAMOĞLU BAŞTA OLMAK ÜZERE  HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Cinayetin ardından Türkiye’nin birçok noktasında Ceren Özdemir’in adının yaşatılmasına yönelik projeler hayata geçirildi. Gülyalı’da da bu konuda bir çalışma yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu konuyu ele aldığımızda ilk günden bu yana İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız  Ekrem İmamoğlu’nun yakın desteğini gördük. Projeyi tamamen üstlendiler. Belediyemize desteklerinden dolayı Ekrem başkanımıza, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Öte yandan parkın kısa zamanda bitirilerek Ceren Özdemir’in ailesinin de katılacağı bir açılış töreniyle hizmete sunulması hedefleniyor.   
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, dün akşam TV52 ekranlarında yayınlanan Başkanın Yıllığı adlı canlı yayın programında Ceren Özdemir Parkı’nda çalışmaların başlayacağını duyurdu

Gülyalı  Belediye Başkanı Ulaş Tepe, dün akşam TV52 ekranlarında yayınlanan Başkanın Yıllığı adlı canlı yayın programında Ceren Özdemir Parkı’nda çalışmaların başlayacağını duyurdu. Turnasuyu Mahallesi’nde üniversitenin yakınında bulunan alanda Ceren Özdemir’in adı yaşayacak. 

CEREN ÖZDEMİR’İN ADINI YAŞATACAĞIZ 

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisi iken geçtiğimiz yıl evinin önünde acımasızca katledilen Ceren Özdemir’in Türkiye’yi yasa boğduğunu ifade eden Başkan Tepe, “Ceren Özdemir kardeşimizin adını yaşatacağımızın sözünü vermiştik. Okumuş olduğu Ordu Üniversitesi’ne çok yakın bir noktada belediyemize ait park alanında çalışmalar önümüzdeki hafta başlayacak. 2100 m2’lik park alanı projesinde oturma grupları, çocuk oyun grubu ve egzersiz ekipmanları yer alıyor. Aydınlatma ve sulama sistemleriyle oldukça modern bir parka kavuşacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatı ve yakın ilgisiyle bu projeyi hayata geçiriyoruz” dedi. 

CEREN’İN HAYALİNE ÖZGÜ BİR PARK ALANI OLACAK

Ceren Özdemir’in en büyük hayalinin piyano çalmak olduğunu hatırlatan Başkan Tepe, “Bu hayale uygun piyano konseptinde oldukça modern bir park alanında Ceren’in adını yaşatacağız. Parkın yapıldığı çevrede oldukça fazla çocuk bulunuyor ve bir anlamda önemli bir ihtiyacı da karşılayacağız. Umuyorum çocuklar Ceren ablaları gibi yaşamları boyunca sanatla iç içe olurlar. Sanatın gücüyle gelecek nesilleri kötülüklerden koruyabiliriz. Bu vesileyle Ceren Özdemir kardeşimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi. 

BAŞKAN TEPE: “İMAMOĞLU BAŞTA OLMAK ÜZERE  HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Cinayetin ardından Türkiye’nin birçok noktasında Ceren Özdemir’in adının yaşatılmasına yönelik projeler hayata geçirildi. Gülyalı’da da bu konuda bir çalışma yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu konuyu ele aldığımızda ilk günden bu yana İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız  Ekrem İmamoğlu’nun yakın desteğini gördük. Projeyi tamamen üstlendiler. Belediyemize desteklerinden dolayı Ekrem başkanımıza, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Öte yandan parkın kısa zamanda bitirilerek Ceren Özdemir’in ailesinin de katılacağı bir açılış töreniyle hizmete sunulması hedefleniyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.