CEREN ÖZDEMİR ADI TESCİLLENDİ

04.09.2020 - 00:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3502+ kez okundu.
 

CEREN ÖZDEMİR ADI TESCİLLENDİ

Gülyalı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı.

Gülyalı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gülyalı Belediyesi işbirliğiyle yapımı gerçekleştirilen ve tamamlanmak üzere olan parka Ceren Özdemir adı verildi.  CEREN ÖZDEMİR KARDEŞİMİZİN ADINI DAİMA YAŞATACAĞIZ Ceren Özdemir’in tüm Türkiye’yi yasa boğan menfur bir saldırı sonucu 3 Aralık 2019 tarihinde evinin önünde acımasızca katledildiğini hatırlatan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun destekleriyle Ceren kardeşimizin adını, eğitimini sürdürdüğü Ordu Üniversitemize çok yakın bir noktada yaşatmak için donanımlı bir park çalışması ortaya koyduk. Büyük oranda tamamlanan parka Ceren Özdemir adını resmi olarak verebilmemiz için meclis kararı almamız gerekiyor” dedi. Gündem maddesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından söz alan Başkan Tepe belediye meclis üyelerine ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.  
Gülyalı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı.

Gülyalı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gülyalı Belediyesi işbirliğiyle yapımı gerçekleştirilen ve tamamlanmak üzere olan parka Ceren Özdemir adı verildi. 

CEREN ÖZDEMİR KARDEŞİMİZİN ADINI DAİMA YAŞATACAĞIZ

Ceren Özdemir’in tüm Türkiye’yi yasa boğan menfur bir saldırı sonucu 3 Aralık 2019 tarihinde evinin önünde acımasızca katledildiğini hatırlatan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun destekleriyle Ceren kardeşimizin adını, eğitimini sürdürdüğü Ordu Üniversitemize çok yakın bir noktada yaşatmak için donanımlı bir park çalışması ortaya koyduk. Büyük oranda tamamlanan parka Ceren Özdemir adını resmi olarak verebilmemiz için meclis kararı almamız gerekiyor” dedi. Gündem maddesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından söz alan Başkan Tepe belediye meclis üyelerine ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.