CENGİZ KESKİN İSTİFA ETTİ

Gündem 01.08.2019 - 16:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4071+ kez okundu.
 

CENGİZ KESKİN İSTİFA ETTİ

Yeşilay Ordu Şubesi yönetim kurulu başkanı Cengiz Keskin, görevinden istifa etti.

Yeşilay Ordu Şubesi yönetim kurulu başkanı Cengiz Keskin, görevinden istifa etti. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ordu Şubesi tarafından 17.11.2015 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda oy birliği ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ordu Şube Başkanlığı’na seçilen Cengiz Keskin, 16.02.2019 tarihinde Türk Kızılay Ordu Şube başkanlığına da oy birliği ile seçilmişti. Başkan Cengiz Keskin, kamu yararına faaliyetlerini sürdüren Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Türk Kızılayı Ordu Şube başkanlığını; üç yıl sekiz ay on beş gündür başarıyla yürütmekteyken bugün (01.08.2019 Perşembe)  yaptığı basın açıklamasıyla “Çok severek yürüttüğüm Yeşilay Ordu Şubesi yönetim kurulu başkanlığı görevimden her iki kurumun ağır ve yoğun iş yükü nedeniyle istifa ediyorum” açıklamasını yaptı. Başkan Cengiz Keskin görevini Yeşilay Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi olan Cemalettin TÜRK’e devretti. Bu görev değişiminin hayırlara vesile olmasını ve yine birlikte Yeşilay bünyesinde çalışmalarının süreceğini beyan eden Keskin artık Türk Kızılay Ordu Şubesi için daha fazla zaman ayıracak ve yeni projelere imza atacağız dedi.
Yeşilay Ordu Şubesi yönetim kurulu başkanı Cengiz Keskin, görevinden istifa etti.

Yeşilay Ordu Şubesi yönetim kurulu başkanı Cengiz Keskin, görevinden istifa etti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ordu Şubesi tarafından 17.11.2015 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda oy birliği ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ordu Şube Başkanlığı’na seçilen Cengiz Keskin, 16.02.2019 tarihinde Türk Kızılay Ordu Şube başkanlığına da oy birliği ile seçilmişti.

Başkan Cengiz Keskin, kamu yararına faaliyetlerini sürdüren Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Türk Kızılayı Ordu Şube başkanlığını; üç yıl sekiz ay on beş gündür başarıyla yürütmekteyken bugün (01.08.2019 Perşembe)  yaptığı basın açıklamasıyla “Çok severek yürüttüğüm Yeşilay Ordu Şubesi yönetim kurulu başkanlığı görevimden her iki kurumun ağır ve yoğun iş yükü nedeniyle istifa ediyorum” açıklamasını yaptı.

Başkan Cengiz Keskin görevini Yeşilay Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi olan Cemalettin TÜRK’e devretti. Bu görev değişiminin hayırlara vesile olmasını ve yine birlikte Yeşilay bünyesinde çalışmalarının süreceğini beyan eden Keskin artık Türk Kızılay Ordu Şubesi için daha fazla zaman ayıracak ve yeni projelere imza atacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.