CEMAL ENGİNYURT BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Siyaset 05.08.2016 - 19:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3810+ kez okundu.
 

CEMAL ENGİNYURT BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile MHP Eski Milletvekili Cemal Enginyurt arasında buzlar eriyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,MHP Eski Ordu  Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında açtığı davaları geri çekti. Cemal Enginyurt’un hakkında yaptığı açıklamalar sonrası Başkan Enver Yılmaz mahkemeye başvurmuştu. Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şahsına hakaret içeren HDP’lilere karşı açtığı davalar hariç hepsini geri çekmesi, sonrası bir hamlede Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, Cemal Enginyurt ile ilgili davadan vazgeçti. Başkan Yılmaz’ın bu davranışına Enginyurt bir teşekkür mesajıyla karşılık verdi. Enginyurt, “Sn. Enver Yılmaz, şahsıma açmış olduğu davayı geri çektiğini açıklamış. Bu nezaketinden dolayı kendisine teşekkür ederim.”dediği bildirildi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile MHP Eski Milletvekili Cemal Enginyurt arasında buzlar eriyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,MHP Eski Ordu  Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında açtığı davaları geri çekti.

Cemal Enginyurt’un hakkında yaptığı açıklamalar sonrası Başkan Enver Yılmaz mahkemeye başvurmuştu.

Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şahsına hakaret içeren HDP’lilere karşı açtığı davalar hariç hepsini geri çekmesi, sonrası bir hamlede Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, Cemal Enginyurt ile ilgili davadan vazgeçti.

Başkan Yılmaz’ın bu davranışına Enginyurt bir teşekkür mesajıyla karşılık verdi. Enginyurt, “Sn. Enver Yılmaz, şahsıma açmış olduğu davayı geri çektiğini açıklamış. Bu nezaketinden dolayı kendisine teşekkür ederim.”dediği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.