CEMAATE YAKIN KURUMLAR KAPATILDI

Eğitim 25.07.2016 - 09:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3864+ kez okundu.
 

CEMAATE YAKIN KURUMLAR KAPATILDI

FETÖ'nün darbe girişiminden sonra eğitim alanında başlatılan operasyonlarda çok sayıda kurum hakkında kapatılma kararı verilirken, yüzlerce MEB ve özel kurum çalışanı açığa alındı.

Türkiye genelinde FETÖ'ye ait birçok kurum hakkında kapatılma kararı çıkarken, çok sayıda MEB ve özel kurum çalışanları da açığa alındı. Ülkede ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) nedeniyle de dün Resmi Gazete'de yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnameyle Ordu’da 5 özel okul, 3 kız ve erkek öğrenci yurdu ile 5 dernek kapatıldı.  Ordu’da kapatılan kurumları şunlar: Özel Sahil Koleji, Özel Dolunay Ortaokulu (Fatsa), Özel Sahil Ortaokulu, Özel Boztepe Temel Lisesi, Özel Neşe Ortaöğretim ve Kız Öğrenci Yurdu (Fatsa), Özel Koza Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu, Özel Şafak Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu (Fatsa), Ünye Çınar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği, Ordu İş Adamları Derneği (ORİŞAD), Aybastı Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği, Ordu Gönüllü Eğitimciler Derneği, Ordu Eğitim Gönüllüleri Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği.
FETÖ'nün darbe girişiminden sonra eğitim alanında başlatılan operasyonlarda çok sayıda kurum hakkında kapatılma kararı verilirken, yüzlerce MEB ve özel kurum çalışanı açığa alındı.

Türkiye genelinde FETÖ'ye ait birçok kurum hakkında kapatılma kararı çıkarken, çok sayıda MEB ve özel kurum çalışanları da açığa alındı. Ülkede ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) nedeniyle de dün Resmi Gazete'de yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnameyle Ordu’da 5 özel okul, 3 kız ve erkek öğrenci yurdu ile 5 dernek kapatıldı. 

Ordu’da kapatılan kurumları şunlar:

Özel Sahil Koleji, Özel Dolunay Ortaokulu (Fatsa), Özel Sahil Ortaokulu, Özel Boztepe Temel Lisesi, Özel Neşe Ortaöğretim ve Kız Öğrenci Yurdu (Fatsa), Özel Koza Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu, Özel Şafak Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu (Fatsa), Ünye Çınar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği, Ordu İş Adamları Derneği (ORİŞAD), Aybastı Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği, Ordu Gönüllü Eğitimciler Derneği, Ordu Eğitim Gönüllüleri Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.