ÇAYBAŞI VE İKİZCE DÜĞÜN SALONLARI YENİLENECEK

Gündem 03.08.2018 - 13:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3772+ kez okundu.
 

ÇAYBAŞI VE İKİZCE DÜĞÜN SALONLARI YENİLENECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde bulunan düğün salonlarında bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde bulunan düğün salonlarında bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. İl genelindeki altyapı sorunlarını önemli ölçüde çözüme kavuşturan, vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyacının da karşılanmasına yönelik projelere ağırlık vermeye başlayan Büyükşehir, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde bugüne kadar birçok çiftin mutlu gününe ev sahipliği yapan düğün salonlarının bakım ve onarım işlerini yaparak modern bir görünüme kavuşturulması için çalışma başlattı. VATANDAŞLARIMIZA NEZİH BİR ORTAM SUNACAĞIZ Başkan Enver Yılmaz, her iki ilçedeki düğün salonlarının günümüz şartlarına göre yeniden düzenleneceğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaş odaklı hizmet üretmeye devam ediyoruz. Çaybaşı ve İkizce ilçemizde uzun yıllar halkımızın en mutlu günlerine ev sahipliği yapan düğün salonlarımızın bakım ve onarımını gerçekleştirmek için çalışma başlattık. Her iki salon için de projelerimizi hazırladık, ihalelerini yaptık ve sözleşmelerini imzaladık. En kısa zamanda yapım işlerini de tamamlayarak vatandaşlarımıza nezih bir ortamda düğün yapma imkânı sunacağız” dedi. MUTLULUKLARA ŞAHİTLİK ETMEYİ SÜRDÜRECEK Düğün salonlarında yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgi veren Başkan Yılmaz, “Çaybaşı ilçesinde toplam alanı yaklaşık 550 m² olan mevcut yapı; 386 m² düğün salonu, 40 m² sahne, 31 m² fuaye, gelin damat bekleme odası, gelin damat hazırlanma odası, bay bayan tuvalet, 1 engelli tuvaleti ve 1 bebek bakım odası olarak yeniden düzenlenecek. İkizce ilçemizde ise mevcutta bulunan düğün salonunun çatısının tamiri yapılarak iç tefrişatı yenilenecek. Bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından her iki ilçedeki düğün salonları modern görünümleriyle mutluluklara şahitlik etmeyi sürdürecek” diye konuştu
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde bulunan düğün salonlarında bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde bulunan düğün salonlarında bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. İl genelindeki altyapı sorunlarını önemli ölçüde çözüme kavuşturan, vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyacının da karşılanmasına yönelik projelere ağırlık vermeye başlayan Büyükşehir, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde bugüne kadar birçok çiftin mutlu gününe ev sahipliği yapan düğün salonlarının bakım ve onarım işlerini yaparak modern bir görünüme kavuşturulması için çalışma başlattı.

VATANDAŞLARIMIZA NEZİH BİR ORTAM SUNACAĞIZ

Başkan Enver Yılmaz, her iki ilçedeki düğün salonlarının günümüz şartlarına göre yeniden düzenleneceğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaş odaklı hizmet üretmeye devam ediyoruz. Çaybaşı ve İkizce ilçemizde uzun yıllar halkımızın en mutlu günlerine ev sahipliği yapan düğün salonlarımızın bakım ve onarımını gerçekleştirmek için çalışma başlattık. Her iki salon için de projelerimizi hazırladık, ihalelerini yaptık ve sözleşmelerini imzaladık. En kısa zamanda yapım işlerini de tamamlayarak vatandaşlarımıza nezih bir ortamda düğün yapma imkânı sunacağız” dedi.

MUTLULUKLARA ŞAHİTLİK ETMEYİ SÜRDÜRECEK

Düğün salonlarında yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgi veren Başkan Yılmaz, “Çaybaşı ilçesinde toplam alanı yaklaşık 550 m² olan mevcut yapı; 386 m² düğün salonu, 40 m² sahne, 31 m² fuaye, gelin damat bekleme odası, gelin damat hazırlanma odası, bay bayan tuvalet, 1 engelli tuvaleti ve 1 bebek bakım odası olarak yeniden düzenlenecek. İkizce ilçemizde ise mevcutta bulunan düğün salonunun çatısının tamiri yapılarak iç tefrişatı yenilenecek. Bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından her iki ilçedeki düğün salonları modern görünümleriyle mutluluklara şahitlik etmeyi sürdürecek” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.