ÇATALPINAR, MODERN KENT MEYDANI İLE BULUŞUYOR

Gündem 20.11.2018 - 14:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2681+ kez okundu.
 

ÇATALPINAR, MODERN KENT MEYDANI İLE BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Çatalpınar Kent Meydanı Projesi”nde çalışmalar sürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Çatalpınar Kent Meydanı Projesi”nde çalışmalar sürüyor. Başkan Engin Tekintaş projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Çatalpınar Kent Meydanı projemiz büyük oranda tamamlandı. İnşallah projemiz tamamen bittiğinde Çatalpınarlı hemşehrilerimiz güzelce vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanına kavuşacak” dedi. BAŞKAN TEKİNTAŞ, ” ÇALIŞMALAR BÜYÜK ORANDA TAMAMLANDI” Uzun yıllardır ilçenin modern bir kent meydanına ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Tekintaş, Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirterek,“ İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla hazırladığımız ‘Kent Meydanı Projemizin’ kaba inşaatı bitti. Çatalpınar Belediyesi ile Çatalpınar Merkez Camii arasında kalan toplam 6 bin 200 m2lik alanda uyguladığımız projeyle çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hava koşullarının müsait olması durumunda çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz ” diye konuştu. İLÇENİN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞİYOR İlçenin görünümünü değiştirecek olan projeyle ilgili bilgi veren Başkan Engin Tekintaş, “Projemiz dâhilinde çevre aydınlatma ve oturma grupları alana yerleştirildi. Şadırvan sıvaları ise devam ediyor. Trafiğe kapatılan alan ve Atatürk Anıtı’nın olduğu parktaki tüm baskı beton imalatları tamamlandı. Kaldırım imalatı çalışmalarının %95’i bitti. İnşallah projemiz tamamlandığında Çatalpınar ilçemiz modern bir kent meydanına kavuşacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezlerindeki değişim ve dönüşüme devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Çatalpınar Kent Meydanı Projesi”nde çalışmalar sürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Çatalpınar Kent Meydanı Projesi”nde çalışmalar sürüyor. Başkan Engin Tekintaş projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Çatalpınar Kent Meydanı projemiz büyük oranda tamamlandı. İnşallah projemiz tamamen bittiğinde Çatalpınarlı hemşehrilerimiz güzelce vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanına kavuşacak” dedi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, ” ÇALIŞMALAR BÜYÜK ORANDA TAMAMLANDI”

Uzun yıllardır ilçenin modern bir kent meydanına ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Tekintaş, Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirterek,“ İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla hazırladığımız ‘Kent Meydanı Projemizin’ kaba inşaatı bitti. Çatalpınar Belediyesi ile Çatalpınar Merkez Camii arasında kalan toplam 6 bin 200 m2lik alanda uyguladığımız projeyle çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hava koşullarının müsait olması durumunda çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz ” diye konuştu.

İLÇENİN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞİYOR

İlçenin görünümünü değiştirecek olan projeyle ilgili bilgi veren Başkan Engin Tekintaş, “Projemiz dâhilinde çevre aydınlatma ve oturma grupları alana yerleştirildi. Şadırvan sıvaları ise devam ediyor. Trafiğe kapatılan alan ve Atatürk Anıtı’nın olduğu parktaki tüm baskı beton imalatları tamamlandı. Kaldırım imalatı çalışmalarının %95’i bitti. İnşallah projemiz tamamlandığında Çatalpınar ilçemiz modern bir kent meydanına kavuşacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezlerindeki değişim ve dönüşüme devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.