CAMİLER, CUMA NAMAZI İÇİN HAZIRLANIYOR

Gündem 28.05.2020 - 12:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4493+ kez okundu.
 

CAMİLER, CUMA NAMAZI İÇİN HAZIRLANIYOR

Hasret bitiyor, belirlenen şartlara uyulması kaydıyla camilerimizde ibadete yeniden açılıyor.

Hasret bitiyor, belirlenen şartlara uyulması kaydıyla camilerimizde ibadete yeniden açılıyor.  Pandemi sürecinin başında şehrimizde bulunan tüm ibadethaneleri dezenfekte eden Altınordu Belediyesi camilerde ibadetin yeniden başlaması öncesi Cuma namazı kılınacak camileri ve bahçelerini sil baştan yeniden temizliğini yapıp dezenfekte ediyor. Altınordu Belediyesi ekipleri pandemi sürecinde toplu ibadetlere kapatılan ve 29 Mayıs Cuma günü sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde cami bahçelerinde eda edilecek olan ilk Cuma Namazı öncesi şehrimizde Cuma namazı kılınmak üzere belirlenen camiler ve cami bahçelerinde detaylı temizlik ve dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, ayrıca ibadethanelerin iç kısımlarında bulunan hasır ve halıları da özel solisyonlarla dezenfekte ederek hijyenik hale getiriyor.
Hasret bitiyor, belirlenen şartlara uyulması kaydıyla camilerimizde ibadete yeniden açılıyor.

Hasret bitiyor, belirlenen şartlara uyulması kaydıyla camilerimizde ibadete yeniden açılıyor.

 Pandemi sürecinin başında şehrimizde bulunan tüm ibadethaneleri dezenfekte eden Altınordu Belediyesi camilerde ibadetin yeniden başlaması öncesi Cuma namazı kılınacak camileri ve bahçelerini sil baştan yeniden temizliğini yapıp dezenfekte ediyor.

Altınordu Belediyesi ekipleri pandemi sürecinde toplu ibadetlere kapatılan ve 29 Mayıs Cuma günü sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde cami bahçelerinde eda edilecek olan ilk Cuma Namazı öncesi şehrimizde Cuma namazı kılınmak üzere belirlenen camiler ve cami bahçelerinde detaylı temizlik ve dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler, ayrıca ibadethanelerin iç kısımlarında bulunan hasır ve halıları da özel solisyonlarla dezenfekte ederek hijyenik hale getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.