ÇALINTI TRAKTÖR 11 YIL SONRA ORDU’DA BULUNDU

Asayiş 28.04.2022 - 03:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4379+ kez okundu.
 

ÇALINTI TRAKTÖR 11 YIL SONRA ORDU’DA BULUNDU

Tekirdağ’da 11 yıl önce çalınan traktör Ordu’da jandarma tarafında yol kontrolü sırasında yakalandı.

Tekirdağ’da 11 yıl önce çalınan traktör Ordu’da jandarma tarafında yol kontrolü sırasında yakalandı. Fatsa Ilıca Yolu üzerinde trafik kontrolü yapan jandarma ekipleri, plakasız traktörün tescil ve şase numarasını sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.  Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 22 Nisan 2022 günü saat: 22.00 sıralarında Fatsa-Ilıca il yolunda icra edilen trafik kontrolü esnasında durdurulan üzerinde tescil plakası takılı olmayan traktörün şasi ve motor numaralarından yapılan detaylı sorgulaması sonucu 59 AE 268 plakalı olarak tescilde kaydının bulunduğu ve Tekirdağ Polis Merkez Amirliği tarafından (11) yıldır çalıntı araç olarak arandığı tespit edilerek yakalanmış olup, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip traktör sahibine teslim edilmiştir. Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Jandarma Trafik sorumluluk bölgesinde trafik kazalarının en aza indirilmesi, karayolunu kullanan sürücü ve yolcuların daha güvenli bir şekilde seyahat edebilmelerini sağlamaya yönelik olarak denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.    
Tekirdağ’da 11 yıl önce çalınan traktör Ordu’da jandarma tarafında yol kontrolü sırasında yakalandı.

Tekirdağ’da 11 yıl önce çalınan traktör Ordu’da jandarma tarafında yol kontrolü sırasında yakalandı.

Fatsa Ilıca Yolu üzerinde trafik kontrolü yapan jandarma ekipleri, plakasız traktörün tescil ve şase numarasını sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

 Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 22 Nisan 2022 günü saat: 22.00 sıralarında Fatsa-Ilıca il yolunda icra edilen trafik kontrolü esnasında durdurulan üzerinde tescil plakası takılı olmayan traktörün şasi ve motor numaralarından yapılan detaylı sorgulaması sonucu 59 AE 268 plakalı olarak tescilde kaydının bulunduğu ve Tekirdağ Polis Merkez Amirliği tarafından (11) yıldır çalıntı araç olarak arandığı tespit edilerek yakalanmış olup, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip traktör sahibine teslim edilmiştir. Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Jandarma Trafik sorumluluk bölgesinde trafik kazalarının en aza indirilmesi, karayolunu kullanan sürücü ve yolcuların daha güvenli bir şekilde seyahat edebilmelerini sağlamaya yönelik olarak denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.