BÜYÜKŞEHİRDEN “BAŞARIYA GÜLÜMSE” SEMİNERİ

Eğitim 13.04.2017 - 11:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4110+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRDEN “BAŞARIYA GÜLÜMSE” SEMİNERİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, YGS ve LGS sınavlarına girecek olan ortaöğretim öğrencilerine yönelik Fatsa, Çatalpınar, Çaybaşı ve Ünye ilçelerinde ‘Başarıya Gülümse’ adlı seminer düzenlendi.

Program kapsamında Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, başarıya gidilen yolda öğrencilerin engellerle nasıl mücadele etmesi gerektiğine dair değerlendirmelerde bulundu. “ÖNEMLİ OLAN EĞİTİMLİ, AHLAKLI VE KİŞİLİKLİ BİREYLER OLABİLMEK” Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Aslanhan, öğrencilere sınav stresini giderme, programlı ders çalışma ve sınava odaklanma gibi konularda önemli bilgiler vererek, “Ülkesini çok seven biri olarak, son yıllarda gençlerimizin hâlini görünce çok üzülüyorum. Gençlerimizin oturması, kalkması, konuşması ve üslubunu görünce ‘Geleceğimizi emanet edebileceğimiz gençlik bu mu?’ diye kendime soruyorum. Ancak böyle vatanı ve milletini seven, saygılı olan ve kültürünü bilen gençlerimizi görünce tekrar ümitleniyorum. Aileler çocuklarına, ‘Ne olursa olsun bir üniversite kazan oğlum’ diyor. Şu an ülkemizde üniversiteye gitmeyen insana farklı bakıyorlar. Her şeyden önce birey eğitimli, ahlaklı, onurlu ve kişilikli olmalıdır. İnsan olmak en önemlisidir" diye konuştu. SITKI ASLANHAN KİMDİR? 1976 yılında Malatya’da doğdu. Türkiye’nin 81 ilinde ve yüzü aşkın ilçesinde, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde ailelere, öğrencilere, eğitimci ve yöneticilere bilinç, farkındalık, değişim ve dönüşüm perspektifinden seslendi ve binden fazla seminer verdi. Kişisel gelişim üzerine 5 adet kitabı vardır. AKRA FM’de “Aktif Genç” ve “Bilinçli Aile” programları vasıtasıyla bilgi ve deneyimlerini radyo dinleyicileriyle paylaşmaktadır.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, YGS ve LGS sınavlarına girecek olan ortaöğretim öğrencilerine yönelik Fatsa, Çatalpınar, Çaybaşı ve Ünye ilçelerinde ‘Başarıya Gülümse’ adlı seminer düzenlendi.

Program kapsamında Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, başarıya gidilen yolda öğrencilerin engellerle nasıl mücadele etmesi gerektiğine dair değerlendirmelerde bulundu.

“ÖNEMLİ OLAN EĞİTİMLİ, AHLAKLI VE KİŞİLİKLİ BİREYLER OLABİLMEK”

Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Aslanhan, öğrencilere sınav stresini giderme, programlı ders çalışma ve sınava odaklanma gibi konularda önemli bilgiler vererek, “Ülkesini çok seven biri olarak, son yıllarda gençlerimizin hâlini görünce çok üzülüyorum. Gençlerimizin oturması, kalkması, konuşması ve üslubunu görünce ‘Geleceğimizi emanet edebileceğimiz gençlik bu mu?’ diye kendime soruyorum. Ancak böyle vatanı ve milletini seven, saygılı olan ve kültürünü bilen gençlerimizi görünce tekrar ümitleniyorum. Aileler çocuklarına, ‘Ne olursa olsun bir üniversite kazan oğlum’ diyor. Şu an ülkemizde üniversiteye gitmeyen insana farklı bakıyorlar. Her şeyden önce birey eğitimli, ahlaklı, onurlu ve kişilikli olmalıdır. İnsan olmak en önemlisidir" diye konuştu.

SITKI ASLANHAN KİMDİR?

1976 yılında Malatya’da doğdu. Türkiye’nin 81 ilinde ve yüzü aşkın ilçesinde, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde ailelere, öğrencilere, eğitimci ve yöneticilere bilinç, farkındalık, değişim ve dönüşüm perspektifinden seslendi ve binden fazla seminer verdi. Kişisel gelişim üzerine 5 adet kitabı vardır. AKRA FM’de “Aktif Genç” ve “Bilinçli Aile” programları vasıtasıyla bilgi ve deneyimlerini radyo dinleyicileriyle paylaşmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.