BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KATİF 2017’DE

Yaşam 03.07.2017 - 10:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4110+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KATİF 2017’DE

Bu yıl 17.si düzenlenen Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın (KATİF 2017) açılışı yapıldı. Sanayi ve ticaret sektöründeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefleyen fuarda Ordu Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarını tanıtmak amacıyla bir stant açtı.

Altınordu ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi fuar alanında yapılan açılış törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, protokol üyeleri, firma temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   VALİ BALKANLIOĞLU, “HER TÜRLÜ TANITIMDAN FAYDALANMAK LAZIM”   Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, fuarcılığın illere ekonomik açıdan önemli katkılar sağladığına dikkat çekerek, “Ordu ilimiz için tanıtımın her türünden faydalanmak lazım. Fuarcılığın illere ekonomik bakımdan önemli katkıları bulunmaktadır. Her yıl bu fuarlar düzenlendiği takdirde ileri de Ordu ilimiz, önemli bir fuar merkezi olabilir. Ticaret ve sanayi fuarının düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.   GENEL SEKRETER CİVELEK, “EKONOMİK CANLILIK İÇİN FUARLAR ÖNEMLİ”   Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Ordu ilinin “Karadeniz’in İncisi Ordu” sloganını hakkıyla taşımasına vesile olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, “İlimizin gelişmesi için sadece turizm ve tanıtım alanındaki çalışmalar yeterli olmuyor. Ekonomik canlılık ve hareketliliğin de olması gerekiyor. Bunu sağlayacak en güzel yollardan biri de bugün açılışını yaptığımız ulusal ve uluslararası ölçekteki fuarlardır. Bu anlamda il içi ve il dışından katılımcıların yer aldığı bu fuar, ilimizde ekonominin canlanması ve hareketlilik kazamamasına önemli katkılar sunacaktır” diye konuştu.   FUARDA 85 KURUM VE KURULUŞ YER ALIYOR   Toplam 85 kurum ve kuruluşun yer aldığı KATİF 2017 Fuarı’nda Ordu Büyükşehir Belediyesinin 56 m2lik standı bulunuyor. Stantta kurulu olan led ekranda Büyükşehir Belediyesine ait projeler tanıtılırken, stant dışında bulunan “4 Mevsim Ordu Ulusal II. Fotoğraf Yarışması”ndan seçilen birbirinden güzel fotoğraflar sergileniyor.   85 kurum ve kuruluşun katıldığı 17. Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı, 04 Temmuz 2017 Salı gününe kadar ziyarete açık olacak.
Bu yıl 17.si düzenlenen Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın (KATİF 2017) açılışı yapıldı. Sanayi ve ticaret sektöründeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefleyen fuarda Ordu Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarını tanıtmak amacıyla bir stant açtı.

Altınordu ilçesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi fuar alanında yapılan açılış törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, protokol üyeleri, firma temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

VALİ BALKANLIOĞLU, “HER TÜRLÜ TANITIMDAN FAYDALANMAK LAZIM”

 

Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, fuarcılığın illere ekonomik açıdan önemli katkılar sağladığına dikkat çekerek, “Ordu ilimiz için tanıtımın her türünden faydalanmak lazım. Fuarcılığın illere ekonomik bakımdan önemli katkıları bulunmaktadır. Her yıl bu fuarlar düzenlendiği takdirde ileri de Ordu ilimiz, önemli bir fuar merkezi olabilir. Ticaret ve sanayi fuarının düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

 

GENEL SEKRETER CİVELEK, “EKONOMİK CANLILIK İÇİN FUARLAR ÖNEMLİ”

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Ordu ilinin “Karadeniz’in İncisi Ordu” sloganını hakkıyla taşımasına vesile olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, “İlimizin gelişmesi için sadece turizm ve tanıtım alanındaki çalışmalar yeterli olmuyor. Ekonomik canlılık ve hareketliliğin de olması gerekiyor. Bunu sağlayacak en güzel yollardan biri de bugün açılışını yaptığımız ulusal ve uluslararası ölçekteki fuarlardır. Bu anlamda il içi ve il dışından katılımcıların yer aldığı bu fuar, ilimizde ekonominin canlanması ve hareketlilik kazamamasına önemli katkılar sunacaktır” diye konuştu.

 

FUARDA 85 KURUM VE KURULUŞ YER ALIYOR

 

Toplam 85 kurum ve kuruluşun yer aldığı KATİF 2017 Fuarı’nda Ordu Büyükşehir Belediyesinin 56 m2lik standı bulunuyor. Stantta kurulu olan led ekranda Büyükşehir Belediyesine ait projeler tanıtılırken, stant dışında bulunan “4 Mevsim Ordu Ulusal II. Fotoğraf Yarışması”ndan seçilen birbirinden güzel fotoğraflar sergileniyor.

 

85 kurum ve kuruluşun katıldığı 17. Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı, 04 Temmuz 2017 Salı gününe kadar ziyarete açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.