BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN 26 DİLENCİYE MÜDAHALE

Gündem 06.07.2022 - 14:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3857+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN 26 DİLENCİYE MÜDAHALE

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara müdahale etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara müdahale etti. İstismarcılara göz açtırmayan ekipler, 26 şahsa müdahale ederek işlem yaptı. Son zamanlarda özellikle kent merkezi ve sahil bölgelerinde kaldırım işgallerine yönelik denetimleri ile halkın takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine dilencilere yönelik operasyonlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Kurban Bayramı öncesi yapılan denetimlerde 26 dilenciye müdahale edildi. Büyük bölümünün il dışından geldiği belirlenen dilencilerin üzerinden de yaklaşık 2 bin 930 TL paraya çıktı. Kabahatler Kanunu’na göre haklarında cezai işlem uygulanan dilencilerin üzerinden çıkan paralara da el konuldu. ALO 153’E İHBAR EDİN Denetimlerini 7 gün 24 saat sürdüren ekipler, vatandaşların şikâyetleri noktasında “153 Zabıta Şikâyet Hattı”nı ve 444 10 52 No’lu telefonu arayarak kendilerine ulaşmalarını istedi. Öte yandan Kaldırım işgalleri ve dilencilere yönelik operasyonların periyodik olarak devam edeceği belirtildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara müdahale etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara müdahale etti. İstismarcılara göz açtırmayan ekipler, 26 şahsa müdahale ederek işlem yaptı.

Son zamanlarda özellikle kent merkezi ve sahil bölgelerinde kaldırım işgallerine yönelik denetimleri ile halkın takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine dilencilere yönelik operasyonlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Kurban Bayramı öncesi yapılan denetimlerde 26 dilenciye müdahale edildi. Büyük bölümünün il dışından geldiği belirlenen dilencilerin üzerinden de yaklaşık 2 bin 930 TL paraya çıktı. Kabahatler Kanunu’na göre haklarında cezai işlem uygulanan dilencilerin üzerinden çıkan paralara da el konuldu.

ALO 153’E İHBAR EDİN

Denetimlerini 7 gün 24 saat sürdüren ekipler, vatandaşların şikâyetleri noktasında “153 Zabıta Şikâyet Hattı”nı ve 444 10 52 No’lu telefonu arayarak kendilerine ulaşmalarını istedi.

Öte yandan Kaldırım işgalleri ve dilencilere yönelik operasyonların periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.