BÜYÜKŞEHİR-ÜNİVERSİTE BÜTÜNLEŞECEK

Gündem 20.09.2019 - 14:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2545+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR-ÜNİVERSİTE BÜTÜNLEŞECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, şehir-üniversite bütünleşmesi noktasında Ordu Üniversitesi ile önemli iş birlikleri yapacaklarını açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, şehir-üniversite bütünleşmesi noktasında Ordu Üniversitesi ile önemli iş birlikleri yapacaklarını açıkladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak şehir-üniversite bütünleşmesi noktasında Ordu Üniversitesi ile önemli iş birlikleri yapmayı düşünmekteyiz. Gerçekleştireceğimiz sosyal, kültürel ve ekonomik projeler ile ilimizi daha iyi seviyelere taşıyacağımıza inanıyorum. Bu düşüncelerle Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Akdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Dr. Hilmi Güler, Ordu için önemli bir imkan ve ilimizin yetiştirdiği önemli bir değerdir. Kendilerinin tecrübeleri ve bilgi birikimlerinden faydalanarak onlarla iş birliği, dayanışma ve fikir alışverişi yaparak Üniversitemizi ve şehrimizi çok daha ileri seviyelere taşıyacağımıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine şükranlarımı ve muhabbetlerimi sunuyorum” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, şehir-üniversite bütünleşmesi noktasında Ordu Üniversitesi ile önemli iş birlikleri yapacaklarını açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, şehir-üniversite bütünleşmesi noktasında Ordu Üniversitesi ile önemli iş birlikleri yapacaklarını açıkladı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak şehir-üniversite bütünleşmesi noktasında Ordu Üniversitesi ile önemli iş birlikleri yapmayı düşünmekteyiz. Gerçekleştireceğimiz sosyal, kültürel ve ekonomik projeler ile ilimizi daha iyi seviyelere taşıyacağımıza inanıyorum. Bu düşüncelerle Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Akdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Dr. Hilmi Güler, Ordu için önemli bir imkan ve ilimizin yetiştirdiği önemli bir değerdir. Kendilerinin tecrübeleri ve bilgi birikimlerinden faydalanarak onlarla iş birliği, dayanışma ve fikir alışverişi yaparak Üniversitemizi ve şehrimizi çok daha ileri seviyelere taşıyacağımıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine şükranlarımı ve muhabbetlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.