BÜYÜKŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLATIYOR

Gündem 20.09.2019 - 15:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3465+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi alternatif güzergâhlarla trafiğe yeni ve kalıcı çözümler üretiyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi alternatif güzergâhlarla trafiğe yeni ve kalıcı çözümler üretiyor. İlçelerin mahalle ve grup yollarını standartı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hummalı bir çalıştırma sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezlerindeki imarlı alanları da konforlu yollarla buluşturuyor. TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAK Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi 1358 nolu sokakta sıcak asfalt çalışması başladığını söyledi. Altınordu’nun mevcut ve ilerleyen yıllarda oluşacak trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Güler, “Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlı 1358 nolu sokakta altyapısı tamamlanan bölümde sıcak asfalt çalışması başlattık. Şu anda 350 metrelik bir kısımda çalışma yürütüyoruz.” diye konuştu. ALTERNATİF ÇEVRE YOLUNA DA HİZMET VERECEK Trafiğe kalıcı çözümler için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Güler, “Toplam 11 metre genişliğindeki bir yolu hizmete açıyoruz. Bu yolla birlikte, Kayabaşı istikametinden gelen araçlar ile yıl sonuna kadar hizmete açmayı planladığımız alternatif çevre yolu güzergahını kullanan araçlar, Dörtyol kavşağına girmeden, direkt olarak üniversitenin olduğu kavşağa ulaşacaklar. Hem yeni bir güzergahı mahalleye kazandıracağız, hem de Dörtyol kavşağında oluşan ve ilerde oluşacak trafik yoğunluğunun önüne geçeceğiz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. En kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi alternatif güzergâhlarla trafiğe yeni ve kalıcı çözümler üretiyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi alternatif güzergâhlarla trafiğe yeni ve kalıcı çözümler üretiyor. İlçelerin mahalle ve grup yollarını standartı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hummalı bir çalıştırma sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezlerindeki imarlı alanları da konforlu yollarla buluşturuyor.

TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi 1358 nolu sokakta sıcak asfalt çalışması başladığını söyledi. Altınordu’nun mevcut ve ilerleyen yıllarda oluşacak trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Güler, “Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlı 1358 nolu sokakta altyapısı tamamlanan bölümde sıcak asfalt çalışması başlattık. Şu anda 350 metrelik bir kısımda çalışma yürütüyoruz.” diye konuştu.

ALTERNATİF ÇEVRE YOLUNA DA HİZMET VERECEK

Trafiğe kalıcı çözümler için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Güler, “Toplam 11 metre genişliğindeki bir yolu hizmete açıyoruz. Bu yolla birlikte, Kayabaşı istikametinden gelen araçlar ile yıl sonuna kadar hizmete açmayı planladığımız alternatif çevre yolu güzergahını kullanan araçlar, Dörtyol kavşağına girmeden, direkt olarak üniversitenin olduğu kavşağa ulaşacaklar. Hem yeni bir güzergahı mahalleye kazandıracağız, hem de Dörtyol kavşağında oluşan ve ilerde oluşacak trafik yoğunluğunun önüne geçeceğiz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. En kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.