BÜYÜKŞEHİR KENTE GÜZELLİK KATIYOR

Gündem 05.11.2018 - 13:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2584+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR KENTE GÜZELLİK KATIYOR

Kent estetiğini öne çıkaracak çalışmalara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde altyapısı yenilenen önemli cadde ve bulvarlarda kaldırım çalışması başlattı.

Kent estetiğini öne çıkaracak çalışmalara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde altyapısı yenilenen önemli cadde ve bulvarlarda kaldırım çalışması başlattı. Konforlu zemini ve aydınlatma sistemiyle yeni yapılan kaldırımlar, cadde ve sokaklara yeni bir güzellik kazandırdı. Altınordu ilçesindeki önemli cadde ve bulvarlarda devam eden kaldırım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Muhtelif caddelerde kaldırım yapım işi kapsamında Altınordu ilçemizde 12 bin 500 m2 beton plak taş, 13 bin 500 m2 granit plak taş ile kaldırım yenilemesi yapılacak. Yapılan yatırımla birlikte cadde ve sokaklarımız konforlu ve güzel bir görünüme kavuşacak” dedi. VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE MODERN ALANLAR SUNACAĞIZ Proje kapsamında toplam 8 bin 700 m kaldırım yapılacağını belirten Başkan Tekintaş, “Altınordu ilçemizde 8 bin 700 m uzunluğundaki kaldırım güzergâhında 12 bin 500 m2 beton plak taş, 13 bin 500 m2 granit plak taş ile kaldırım yenilemesi yapılacak. Belirlenen güzergâhlarda 9 m yüksekliğinde dekoratif aydınlatma direkleri kullanılarak aydınlatma çalışması yapılacak. İnşallah çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine yenilenen yüzüyle modern alanlar sunacağız” şeklinde konuştu. YAŞANABİLİR KENT İNŞASINI SÜRDÜRÜYORUZ Başkan Engin Tekintaş daha yaşanabilir bir kent inşa etmek için çalıştıklarını söyleyerek, “Daha yaşanabilir bir kent inşası için gayret gösteren ekiplerimiz çalışmalarını Lise Caddesi’nde tamamladı. Zübeyde Hanım ve Fatih Caddelerinde çalışmalar devam ediyor. Fevzi Çakmak Caddesi, Hükümet Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Kışla Caddesi, Tadyum Caddesi, Süleyman Felek Caddesi, Taşocak Caddesi, Ulukonak Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda da benzer çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi.
Kent estetiğini öne çıkaracak çalışmalara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde altyapısı yenilenen önemli cadde ve bulvarlarda kaldırım çalışması başlattı.

Kent estetiğini öne çıkaracak çalışmalara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde altyapısı yenilenen önemli cadde ve bulvarlarda kaldırım çalışması başlattı. Konforlu zemini ve aydınlatma sistemiyle yeni yapılan kaldırımlar, cadde ve sokaklara yeni bir güzellik kazandırdı.

Altınordu ilçesindeki önemli cadde ve bulvarlarda devam eden kaldırım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Muhtelif caddelerde kaldırım yapım işi kapsamında Altınordu ilçemizde 12 bin 500 m2 beton plak taş, 13 bin 500 m2 granit plak taş ile kaldırım yenilemesi yapılacak. Yapılan yatırımla birlikte cadde ve sokaklarımız konforlu ve güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE MODERN ALANLAR SUNACAĞIZ

Proje kapsamında toplam 8 bin 700 m kaldırım yapılacağını belirten Başkan Tekintaş, “Altınordu ilçemizde 8 bin 700 m uzunluğundaki kaldırım güzergâhında 12 bin 500 m2 beton plak taş, 13 bin 500 m2 granit plak taş ile kaldırım yenilemesi yapılacak. Belirlenen güzergâhlarda 9 m yüksekliğinde dekoratif aydınlatma direkleri kullanılarak aydınlatma çalışması yapılacak. İnşallah çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine yenilenen yüzüyle modern alanlar sunacağız” şeklinde konuştu.

YAŞANABİLİR KENT İNŞASINI SÜRDÜRÜYORUZ

Başkan Engin Tekintaş daha yaşanabilir bir kent inşa etmek için çalıştıklarını söyleyerek, “Daha yaşanabilir bir kent inşası için gayret gösteren ekiplerimiz çalışmalarını Lise Caddesi’nde tamamladı. Zübeyde Hanım ve Fatih Caddelerinde çalışmalar devam ediyor. Fevzi Çakmak Caddesi, Hükümet Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi, Kışla Caddesi, Tadyum Caddesi, Süleyman Felek Caddesi, Taşocak Caddesi, Ulukonak Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda da benzer çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.