BÜYÜKŞEHİR İLÇELERDE EĞİTİM MERKEZLERİ OLUŞTURUYOR

Gündem 16.09.2019 - 16:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2579+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR İLÇELERDE EĞİTİM MERKEZLERİ OLUŞTURUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesi ile birlikte Ordu’da değişim ve dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesi ile birlikte Ordu’da değişim ve dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda ilçelerde Eğitim Merkezleri oluşturmak için çalışma başlatıldı. Bu kapsam da Ordu Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda yapılan ve İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin de içinde bulunduğu çalışma ile belirlenen ilçelerde Bilgi Evi ve Sosyal Tesislerden oluşan Eğitim Merkezleri kurulacak. Kurulacak olan eğitim merkezlerinde ilçelerde yaşayan vatandaşlara bilgi, beceri ve nitelik kazandırılacak. “EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLANACAK” Ordu Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda yapılan çalışma kapsamında oluşturulacak olan ilçelerdeki Bilgi Evlerinde bilgi ve becerinin yanı sıra ev ekonomisine katkı sağlamaya yönelik ücretsiz eğitimler verilecek. Ayrıca ORMEK’lerde, mesleki-teknik, sosyal-kültürel, beceri kurslarıyla genel eğitim ihtiyacına cevap verebilecek örgün eğitimi tamamlayıcı eğitim organizasyonları düzenlenecek. “ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ” Aybastı ilçesinde incelemelerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Erdal Gülderen ve Suat Olgun çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Yapılacak olan projenin ilçelere önemli katkılar sunacağının altını çizen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda ilçelerde Eğitim Merkezleri oluşturmak için çalışma başlatıldı. Bizlerde bugün ekip arkadaşlarımız ile birlikte Aybastı ilçesinde incelmelerde bulunduk. Burada oluşturacağımız eğitim merkezleri için Aybastı Kaymakamımız Hayrettin Buğra ve Aybastı Belediye Başkanımız Beytullah Geçtan ile istişarelerde bulunduk. Belirlenen noktalar için ekiplerimiz Fiziki alt yapı çalışmalarına başlayacaklar. İnanıyorum ki; bu çalışma kısa sürede bitirilip, Örnek bilgi evi ve Sosyal tesislerimizin ilk startını Aybastı ilçemizden başlatacağız” dedi.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesi ile birlikte Ordu’da değişim ve dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesi ile birlikte Ordu’da değişim ve dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda ilçelerde Eğitim Merkezleri oluşturmak için çalışma başlatıldı. Bu kapsam da Ordu Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda yapılan ve İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin de içinde bulunduğu çalışma ile belirlenen ilçelerde Bilgi Evi ve Sosyal Tesislerden oluşan Eğitim Merkezleri kurulacak. Kurulacak olan eğitim merkezlerinde ilçelerde yaşayan vatandaşlara bilgi, beceri ve nitelik kazandırılacak.
“EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLANACAK”
Ordu Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda yapılan çalışma kapsamında oluşturulacak olan ilçelerdeki Bilgi Evlerinde bilgi ve becerinin yanı sıra ev ekonomisine katkı sağlamaya yönelik ücretsiz eğitimler verilecek. Ayrıca ORMEK’lerde, mesleki-teknik, sosyal-kültürel, beceri kurslarıyla genel eğitim ihtiyacına cevap verebilecek örgün eğitimi tamamlayıcı eğitim organizasyonları düzenlenecek.
“ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ”
Aybastı ilçesinde incelemelerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Erdal Gülderen ve Suat Olgun çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Yapılacak olan projenin ilçelere önemli katkılar sunacağının altını çizen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda ilçelerde Eğitim Merkezleri oluşturmak için çalışma başlatıldı. Bizlerde bugün ekip arkadaşlarımız ile birlikte Aybastı ilçesinde incelmelerde bulunduk. Burada oluşturacağımız eğitim merkezleri için Aybastı Kaymakamımız Hayrettin Buğra ve Aybastı Belediye Başkanımız Beytullah Geçtan ile istişarelerde bulunduk. Belirlenen noktalar için ekiplerimiz Fiziki alt yapı çalışmalarına başlayacaklar. İnanıyorum ki; bu çalışma kısa sürede bitirilip, Örnek bilgi evi ve Sosyal tesislerimizin ilk startını Aybastı ilçemizden başlatacağız” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.