BÜYÜKŞEHİR, HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Gündem 13.06.2018 - 09:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4253+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR, HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan Enver Yılmaz, gündem maddelerine geçmeden önce bazı yatırımlarla ilgili meclis üyelerine bilgilendirme yaptı. Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonunun gündem maddelerinin yanı sıra İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının tekliflerinin yer aldığı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. ZÜBEYDE HANIM CADDESİ’Nİ SICAK ASFALTA KAVUŞTURDUK Altınordu ilçesinde şehrin ana arterlerden biri ve en büyük caddesi olan Zübeyde Hanım Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Altyapısı tamamlanan caddemizin kaldırım ihalesini gerçekleştirdik ve bayramla birlikte kaldırım çalışmasını da yapacağız. Karadeniz sahil yolundan sonra Altınordu’nun en yüksek uzunluğa sahip yolunu sıcak asfalta kavuşturduk” dedi. KIZILELMA-ÇAYIRALAN YOLU ARTIK SICAK ASFALT Akkuş’un tarihinde ilk kez sıcak asfalta kavuştuğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, “12 km uzunluğa sahip Kızılelma-Çayıralan yolunda sıcak asfalt dökümünü tamamlayarak ilçemizde yaşayan kardeşlerimize güzel bir hizmet sunmuş olduk” şeklinde konuştu. “ALTINORDU’DA 10 BİN VATANDAŞIMIZLA BİR SOFRADA BULUŞACAĞIZ” Büyükşehir Belediyesinin 27 yerde iftar sofrası kurduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Çarşamba günü Altınordu ilçemizde 10 bin vatandaşımızla bir sofrada buluşacağız. Ayışığı Meydanı’nda düzenlenecek iftar programına iktidarı ve muhalefetiyle tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” diye konuştu. CEPHE GİYDİRME PROJESİ İLÇELERE YAYILIYOR 42 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında bulunan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararı alındı. Başkan Enver Yılmaz Altınordu, Ünye ve Fatsa’da olduğu gibi yatırımın yüzde 50’sini Büyükşehir Belediyesi ve yüzde 50’sini ise bina sahiplerinin karşılayacağını söyleyerek il genelinde bu çalışmayı yapmayı hedeflediklerini belirtti. Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 12 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirecek.
Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan Enver Yılmaz, gündem maddelerine geçmeden önce bazı yatırımlarla ilgili meclis üyelerine bilgilendirme yaptı.

Meclis toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonunun gündem maddelerinin yanı sıra İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının tekliflerinin yer aldığı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

ZÜBEYDE HANIM CADDESİ’Nİ SICAK ASFALTA KAVUŞTURDUK

Altınordu ilçesinde şehrin ana arterlerden biri ve en büyük caddesi olan Zübeyde Hanım Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Altyapısı tamamlanan caddemizin kaldırım ihalesini gerçekleştirdik ve bayramla birlikte kaldırım çalışmasını da yapacağız. Karadeniz sahil yolundan sonra Altınordu’nun en yüksek uzunluğa sahip yolunu sıcak asfalta kavuşturduk” dedi.

KIZILELMA-ÇAYIRALAN YOLU ARTIK SICAK ASFALT

Akkuş’un tarihinde ilk kez sıcak asfalta kavuştuğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, “12 km uzunluğa sahip Kızılelma-Çayıralan yolunda sıcak asfalt dökümünü tamamlayarak ilçemizde yaşayan kardeşlerimize güzel bir hizmet sunmuş olduk” şeklinde konuştu.

“ALTINORDU’DA 10 BİN VATANDAŞIMIZLA BİR SOFRADA BULUŞACAĞIZ”

Büyükşehir Belediyesinin 27 yerde iftar sofrası kurduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Çarşamba günü Altınordu ilçemizde 10 bin vatandaşımızla bir sofrada buluşacağız. Ayışığı Meydanı’nda düzenlenecek iftar programına iktidarı ve muhalefetiyle tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” diye konuştu.

CEPHE GİYDİRME PROJESİ İLÇELERE YAYILIYOR

42 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında bulunan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararı alındı. Başkan Enver Yılmaz Altınordu, Ünye ve Fatsa’da olduğu gibi yatırımın yüzde 50’sini Büyükşehir Belediyesi ve yüzde 50’sini ise bina sahiplerinin karşılayacağını söyleyerek il genelinde bu çalışmayı yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 12 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.