BÜYÜKŞEHİR ÇOCUKLARIN HAYALLERİNE KAPI ARALADI

Spor 12.04.2022 - 01:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4035+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ÇOCUKLARIN HAYALLERİNE KAPI ARALADI

ORMEK’te sporla tanışan Çatalpınarlı çocuklar, aldıkları eğitimler sonrası elde ettikleri bu başarıyla hayallerine de kapı araladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarının (ORMEK) Çatalpınar ilçesinde açtığı güreş kursuna katılan ve aldıkları eğitimlerle Ordu U13 Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş İl Turnuvasında mücadele eden 8 sporcu 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya alarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. ORMEK’te sporla tanışan Çatalpınarlı çocuklar, aldıkları eğitimler sonrası elde ettikleri bu başarıyla hayallerine de kapı araladı. ORMEK vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Toplumun her kesimine yönelik eğitimler veren ORMEK, açtığı kurslarla vatandaşlara meslek ve sanat eğitimi imkânı sunarken spor kurslarıyla da geleceğin sporcularına ev sahipliği yapıyor. BİRÇOK KURSTA GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR ORMEK koordinesinde Çatalpınar İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde Çatalpınar’da açılan Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Bisikletle Oryantiring ve Futbol Kursları geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor. ÇATALPINAR’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA Bu kapsamda Çatalpınar ORMEK’in açtığı spor kurslarından bir tanesi olan Güreş Kursu’na katılan çocuklar Ordu U13 Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş İl Turnuvasında mücadele etti. ORMEK’te aldıkları eğitimlerle mindere çıkan 8 sporcu Serbest Güreşte 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederek U13 Serbest Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılma başarısı gösterdi. ORMEK’te aldıkları eğitimle kendi yaş gruplarında önemli bir başarı elde eden sporcular hayallerine de kapı araladı. ORMEK ile sporla tanışan ve başarılarıyla U13 Serbest Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan 7 sporcu, 11-13 Nisan 2022 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek şampiyonada 81 ilden gelecek rakipleri ile şampiyonluk mücadelesi verecek.        
ORMEK’te sporla tanışan Çatalpınarlı çocuklar, aldıkları eğitimler sonrası elde ettikleri bu başarıyla hayallerine de kapı araladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarının (ORMEK) Çatalpınar ilçesinde açtığı güreş kursuna katılan ve aldıkları eğitimlerle Ordu U13 Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş İl Turnuvasında mücadele eden 8 sporcu 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya alarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. ORMEK’te sporla tanışan Çatalpınarlı çocuklar, aldıkları eğitimler sonrası elde ettikleri bu başarıyla hayallerine de kapı araladı.

ORMEK vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Toplumun her kesimine yönelik eğitimler veren ORMEK, açtığı kurslarla vatandaşlara meslek ve sanat eğitimi imkânı sunarken spor kurslarıyla da geleceğin sporcularına ev sahipliği yapıyor.

BİRÇOK KURSTA GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR

ORMEK koordinesinde Çatalpınar İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde Çatalpınar’da açılan Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Bisikletle Oryantiring ve Futbol Kursları geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

ÇATALPINAR’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA

Bu kapsamda Çatalpınar ORMEK’in açtığı spor kurslarından bir tanesi olan Güreş Kursu’na katılan çocuklar Ordu U13 Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş İl Turnuvasında mücadele etti. ORMEK’te aldıkları eğitimlerle mindere çıkan 8 sporcu Serbest Güreşte 3 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederek U13 Serbest Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılma başarısı gösterdi. ORMEK’te aldıkları eğitimle kendi yaş gruplarında önemli bir başarı elde eden sporcular hayallerine de kapı araladı.

ORMEK ile sporla tanışan ve başarılarıyla U13 Serbest Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan 7 sporcu, 11-13 Nisan 2022 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek şampiyonada 81 ilden gelecek rakipleri ile şampiyonluk mücadelesi verecek.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.