BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Gündem 17.10.2018 - 10:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1958+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısının 2. birleşimini yaptı.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısının 2. birleşimini yaptı. Başkan Engin Tekintaş, alınan kararların Ordu için hayırlı olmasını temenni etti. 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ Toplantıda imar ve bayındırlık komisyonu, hukuk komisyonu, plan ve bütçe komisyonunun hazırladığı 12 gündem maddesi tek tek görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca ilimize bağlı bazı ilçelerde hâlihazırda isimleri bulunmayan cadde ve sokaklara isim verilmesi veya mevcut isimlerinin değiştirilmesine yönelik talep de kabul edildi. KASIM AYI TOPLANTISI  13 KASIM 2018’DE YAPILACAK Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 13 Kasım 2018 Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirecek. 
Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısının 2. birleşimini yaptı.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısının 2. birleşimini yaptı.
Başkan Engin Tekintaş, alınan kararların Ordu için hayırlı olmasını temenni etti.
12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda imar ve bayındırlık komisyonu, hukuk komisyonu, plan ve bütçe komisyonunun hazırladığı 12 gündem maddesi tek tek görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca ilimize bağlı bazı ilçelerde hâlihazırda isimleri bulunmayan cadde ve sokaklara isim verilmesi veya mevcut isimlerinin değiştirilmesine yönelik talep de kabul edildi.
KASIM AYI TOPLANTISI
 13 KASIM 2018’DE YAPILACAK
Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 13 Kasım 2018 Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.