BÜYÜKŞEHİR ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Gündem 31.12.2020 - 00:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1558+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mekanik Ayrıştırma Tesislerinde kullanmak üzere yeni iş makinalarını araç filosuna dahil etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mekanik Ayrıştırma Tesislerinde kullanmak üzere yeni iş makinalarını araç filosuna dahil etti. Büyükşehir Belediyesi Karapınar ve Cevizdere Mekanik Ayrıştırma Tesislerinde katı atığın nakliyesinde kullanılması için ekici tır, kırkayak damperli kamyon, üst yapılı kayartaban kamyon ve vidanjör olmak üzere toplamda 18 yeni iş makinasını hizmetine aldı. “İLİMİZE HAYIRLI OLSUN” Yeni alınan araçların tesislere kolaylıkla atık naklini yapacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Geçmişte atık naklinde zaman zaman sıkıntılar yaşıyorduk. Bu sorunları bundan sonra yaşamamak adına sıfır 18 adet kamyonu Ordu’muza hizmet için Büyükşehir Belediyesi bünyesine dahil ettik” dedi. Genel Sekreter Alp şöyle devam etti: “Araçlarımızın hepsi tekniğine uygun şekilde dizayn edilmiş durumda. Hepsini tek tek testten de geçirdik. Yeni kamyonlarımız çevreyi rahatsız etmeden ayrıştırma tesislerine atıklarımızı kolaylıkla ulaştırılabilecekler. Yeni araçlarımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mekanik Ayrıştırma Tesislerinde kullanmak üzere yeni iş makinalarını araç filosuna dahil etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mekanik Ayrıştırma Tesislerinde kullanmak üzere yeni iş makinalarını araç filosuna dahil etti.

Büyükşehir Belediyesi Karapınar ve Cevizdere Mekanik Ayrıştırma Tesislerinde katı atığın nakliyesinde kullanılması için ekici tır, kırkayak damperli kamyon, üst yapılı kayartaban kamyon ve vidanjör olmak üzere toplamda 18 yeni iş makinasını hizmetine aldı.

“İLİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Yeni alınan araçların tesislere kolaylıkla atık naklini yapacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Geçmişte atık naklinde zaman zaman sıkıntılar yaşıyorduk. Bu sorunları bundan sonra yaşamamak adına sıfır 18 adet kamyonu Ordu’muza hizmet için Büyükşehir Belediyesi bünyesine dahil ettik” dedi.

Genel Sekreter Alp şöyle devam etti:

“Araçlarımızın hepsi tekniğine uygun şekilde dizayn edilmiş durumda. Hepsini tek tek testten de geçirdik. Yeni kamyonlarımız çevreyi rahatsız etmeden ayrıştırma tesislerine atıklarımızı kolaylıkla ulaştırılabilecekler. Yeni araçlarımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.