BÜYÜKŞEHİR ALTINORDU’NUN ALTYAPISINA NEŞTER ATIYOR

Gündem 18.07.2022 - 14:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4007+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ALTINORDU’NUN ALTYAPISINA NEŞTER ATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği altyapı yatırımları ile Ordu’yu geleceğe hazırlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği altyapı yatırımları ile Ordu’yu geleceğe hazırlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt çalışmalarının yanı sıra, ilçe merkezlerini de sağlıklı bir altyapıya kavuşturuyor. Yürütülen çalışmalarla, bazı caddelerdeki on yılların sorunu olan altyapı, güçlendirilerek daha verimli hale getiriliyor. SU BASKINLARINA SEBEP OLAN KAYIP BACA VE YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENDİ Bu kapsamda Altınordu ilçesinde birçok noktada altyapı iyileştirmesi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, son olarak Bucak Mahallesinde birçok kapalı bacanın bulunduğu, aşırı yağışlarda sorunlar yaşanan alanda başlattığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı. Altyapısı sil baştan yenilenen alanda, üstyapı çalışması da gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, asfalt seriminin ardından güzergâhı yaya ve araç trafiğine yeniden açtı. KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPILDI Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Altınordu ilçesine bağlı Bucak Mahallesi’nde meydana gelen su baskınlarının önüne geçmek amacıyla geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir çalışma başlatmıştı. Bekir Sıtkı Pamuk Caddesi üzerinde yapılan çalışmalarla kayıp olan kanalizasyon ve yağmur suyu hatları A’den Z’ye yenilendi. Birçok cadde ve sokaktan gelen yağmur suyu hattının kesişme noktası olan bu alanda yapılan çalışma, aşırı yağışlarda yaşanması muhtemel su baskınlarının da en aza indirilmesine imkân sağlayacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği altyapı yatırımları ile Ordu’yu geleceğe hazırlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği altyapı yatırımları ile Ordu’yu geleceğe hazırlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt çalışmalarının yanı sıra, ilçe merkezlerini de sağlıklı bir altyapıya kavuşturuyor. Yürütülen çalışmalarla, bazı caddelerdeki on yılların sorunu olan altyapı, güçlendirilerek daha verimli hale getiriliyor.

SU BASKINLARINA SEBEP OLAN KAYIP BACA VE YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENDİ

Bu kapsamda Altınordu ilçesinde birçok noktada altyapı iyileştirmesi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, son olarak Bucak Mahallesinde birçok kapalı bacanın bulunduğu, aşırı yağışlarda sorunlar yaşanan alanda başlattığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı. Altyapısı sil baştan yenilenen alanda, üstyapı çalışması da gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, asfalt seriminin ardından güzergâhı yaya ve araç trafiğine yeniden açtı.

KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Altınordu ilçesine bağlı Bucak Mahallesi’nde meydana gelen su baskınlarının önüne geçmek amacıyla geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir çalışma başlatmıştı. Bekir Sıtkı Pamuk Caddesi üzerinde yapılan çalışmalarla kayıp olan kanalizasyon ve yağmur suyu hatları A’den Z’ye yenilendi. Birçok cadde ve sokaktan gelen yağmur suyu hattının kesişme noktası olan bu alanda yapılan çalışma, aşırı yağışlarda yaşanması muhtemel su baskınlarının da en aza indirilmesine imkân sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.