BUCAK MAHALLESİNE 10 KM’LİK SICAK ASFALT

Gündem 30.07.2018 - 16:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3266+ kez okundu.
 

BUCAK MAHALLESİNE 10 KM’LİK SICAK ASFALT

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu’nun en eski mahallelerinden olan Bucak Mahallesinde programlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek yapılacak olan 10 km’lik sıcak asfalt ile Bucak Mahallesi’nin ulaşımda konforu yaşayacağını söyledi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu’nun en eski mahallelerinden olan Bucak Mahallesinde programlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek yapılacak olan 10 km’lik sıcak asfalt ile Bucak Mahallesi’nin ulaşımda konforu yaşayacağını söyledi. Altınordu Belediyesi ulaşım alanında yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Birçok mahallede sıcak asfalt çalışması yürüten Altınordu Belediyesi yaptığı bu çalışmalarla birlikte Bucak Mahallesine 10 km’lik sıcak asfalt kazandırıyor. Parke sökümünün gerçekleştirildiği alanlarda ekipler hummalı bir çalışma yürütüyor. Sıcak asfalt çalışması öncesi ekipler aynı zamanda alt yapı çalışmalarına da büyük önem veriyor. BAŞKAN TEKİNTAŞ: “BUCAK MAHALLESİNİ SICAK ASFALTIYLA, KALDIRIMLARIYLA VE ÇEVRE DÜZENİ İLE MODERN HALE GETİRMİŞ OLACAĞIZ” Bucak Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çalışma yapılan cadde ve sokakları tek tek ziyaret etti. Bucak Mahallesinde çok programlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve çalışmaların tamamlanması ile Bucak Mahallesinin 10 km’lik sıcak asfalt ile buluşacağını dile getiren Başkan Tekintaş, “En eski mahallelerimizden olan Bucak Mahallemizin modern bir görünüm kazanması ve ulaşımda konforun yaşanması adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Mahallenin bazı alanlarında hizmete soktuğumuz sıcak asfaltın yanı sıra sökümünü yaptığımız 2 km’lik alanda da sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Tüm bu çalışmalar tamamlandığında Bucak Mahallemiz 10 km’lik sıcak asfalta kavuşmuş olacak. Bu sezon en programlı çalıştığımız yerlerden biri olacak olan Bucak Mahallemizde yağmur suyu hatlarını tamamen yenileyerek, alt yapıda sorun yaşanmasının önüne geçeceğiz. Bucak Mahallesini sıcak asfaltıyla, kaldırımlarıyla ve çevre düzeni ile modern bir hale getirmiş olacağız” dedi. ŞAHİN: “YILLARDIR BEKLENEN VE ÖZLENEN HİZMETLERİ ALIYORUZ” Bucak Mahallesine yapılan çalışmaları değerlendiren Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin, yıllardır bekledikleri ve özledikleri çalışmalara kavuşmanın sevincini yaşadıklarını vurguladı. Yapılan çalışmalarla mahallenin rahatlayacağını belirten Şahin, “Altınordu Belediyesi tarafından yapılacak olan 10 km’lik sıcak asfalt Bucak Mahallemizin çehresini değiştirecek. Yıllardır beklediğimiz ve özlediğimiz çalışmalara kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Uzun zamandır girilmeyen ara sokaklarımızda yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmaları ile hem mahallemiz rahatlayacak hem de sorunlar ortadan kalkacak” diye konuştu.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu’nun en eski mahallelerinden olan Bucak Mahallesinde programlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek yapılacak olan 10 km’lik sıcak asfalt ile Bucak Mahallesi’nin ulaşımda konforu yaşayacağını söyledi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu’nun en eski mahallelerinden olan Bucak Mahallesinde programlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek yapılacak olan 10 km’lik sıcak asfalt ile Bucak Mahallesi’nin ulaşımda konforu yaşayacağını söyledi.

Altınordu Belediyesi ulaşım alanında yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Birçok mahallede sıcak asfalt çalışması yürüten Altınordu Belediyesi yaptığı bu çalışmalarla birlikte Bucak Mahallesine 10 km’lik sıcak asfalt kazandırıyor. Parke sökümünün gerçekleştirildiği alanlarda ekipler hummalı bir çalışma yürütüyor. Sıcak asfalt çalışması öncesi ekipler aynı zamanda alt yapı çalışmalarına da büyük önem veriyor.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “BUCAK MAHALLESİNİ SICAK ASFALTIYLA, KALDIRIMLARIYLA VE ÇEVRE DÜZENİ İLE MODERN HALE GETİRMİŞ OLACAĞIZ”

Bucak Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çalışma yapılan cadde ve sokakları tek tek ziyaret etti. Bucak Mahallesinde çok programlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve çalışmaların tamamlanması ile Bucak Mahallesinin 10 km’lik sıcak asfalt ile buluşacağını dile getiren Başkan Tekintaş, “En eski mahallelerimizden olan Bucak Mahallemizin modern bir görünüm kazanması ve ulaşımda konforun yaşanması adına hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Mahallenin bazı alanlarında hizmete soktuğumuz sıcak asfaltın yanı sıra sökümünü yaptığımız 2 km’lik alanda da sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Tüm bu çalışmalar tamamlandığında Bucak Mahallemiz 10 km’lik sıcak asfalta kavuşmuş olacak. Bu sezon en programlı çalıştığımız yerlerden biri olacak olan Bucak Mahallemizde yağmur suyu hatlarını tamamen yenileyerek, alt yapıda sorun yaşanmasının önüne geçeceğiz. Bucak Mahallesini sıcak asfaltıyla, kaldırımlarıyla ve çevre düzeni ile modern bir hale getirmiş olacağız” dedi.

ŞAHİN: “YILLARDIR BEKLENEN VE ÖZLENEN HİZMETLERİ ALIYORUZ”

Bucak Mahallesine yapılan çalışmaları değerlendiren Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin, yıllardır bekledikleri ve özledikleri çalışmalara kavuşmanın sevincini yaşadıklarını vurguladı. Yapılan çalışmalarla mahallenin rahatlayacağını belirten Şahin, “Altınordu Belediyesi tarafından yapılacak olan 10 km’lik sıcak asfalt Bucak Mahallemizin çehresini değiştirecek. Yıllardır beklediğimiz ve özlediğimiz çalışmalara kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Uzun zamandır girilmeyen ara sokaklarımızda yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmaları ile hem mahallemiz rahatlayacak hem de sorunlar ortadan kalkacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.