BU SEFER ŞOFÖRLERİ KUCAKLADI!

Siyaset 20.02.2014 - 23:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4383+ kez okundu.
 

BU SEFER ŞOFÖRLERİ KUCAKLADI!

Başkan Seyit Torun Altınordu İlçesi’nde görev yapan 2. Hat dolmuş şoförleriyle bir araya gelerek zorlu meslek yaşamlarında karşılaştıkları sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, Ordu’nun Altınordu İlçesinde görev yapan 2. Hat dolmuş şoförleriyle bir araya gelerek, onların zorlu meslek yaşamlarında karşılaştıkları sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Karapınar mahallesinde dolmuşçularla bir araya gelen Başkan Torun, mesleklerinin zorluklarına değinerek, can taşımanın önemine vurgu yaptı. Torun, “Mesleğiniz dünyanın en zor mesleklerinden biri. Can taşımak, canı bir yerden gideceği yere sağ salimen ulaştırmak yeterince dikkat isteyen, yeterince özveri gerektiren bir durum. Canlarımızı Önce Allah’a sonra size emanet ediyoruz. İşlerinizde başarı ve kazancınızın bereketli olmasını diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Seyit Torun’un yoğun temposuna rağmen kendilerine zaman ayırdıklarından dolayı kıvanç duyduklarını belirten dolmuş şoförleri, Torun’un ziyaretine teşekkür ederek kendisine Büyükşehir Belediye başkanlığı yarışında başarılar diledi. 2. Hat dolmuş şoförleri şöyle konuştu: “ Başkan Torun’un bizlerle bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisi Ordu’muzun güler yüzlü başkanı olarak her zaman bizlerin yanında olmuştur. İnşallah önümüzdeki süreçte de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yine bizlerin yanında olmaya devam edecektir. Bu ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, başkanlık yarışında başarılar diliyoruz” diye konuştu.  
Başkan Seyit Torun Altınordu İlçesi’nde görev yapan 2. Hat dolmuş şoförleriyle bir araya gelerek zorlu meslek yaşamlarında karşılaştıkları sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, Ordu’nun Altınordu İlçesinde görev yapan 2. Hat dolmuş şoförleriyle bir araya gelerek, onların zorlu meslek yaşamlarında karşılaştıkları sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Karapınar mahallesinde dolmuşçularla bir araya gelen Başkan Torun, mesleklerinin zorluklarına değinerek, can taşımanın önemine vurgu yaptı. Torun, “Mesleğiniz dünyanın en zor mesleklerinden biri. Can taşımak, canı bir yerden gideceği yere sağ salimen ulaştırmak yeterince dikkat isteyen, yeterince özveri gerektiren bir durum. Canlarımızı Önce Allah’a sonra size emanet ediyoruz. İşlerinizde başarı ve kazancınızın bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Seyit Torun’un yoğun temposuna rağmen kendilerine zaman ayırdıklarından dolayı kıvanç duyduklarını belirten dolmuş şoförleri, Torun’un ziyaretine teşekkür ederek kendisine Büyükşehir Belediye başkanlığı yarışında başarılar diledi. 2. Hat dolmuş şoförleri şöyle konuştu: “ Başkan Torun’un bizlerle bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisi Ordu’muzun güler yüzlü başkanı olarak her zaman bizlerin yanında olmuştur. İnşallah önümüzdeki süreçte de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yine bizlerin yanında olmaya devam edecektir. Bu ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, başkanlık yarışında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.